hvordan man kan finde ud af min ram hukommelse

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-01

Opgradering random access memory ( RAM ) på din computer kan gøre maskinen hurtigere , men processen med at vælge RAM kan blive mere kompliceret end det behøver at være . Mange forskellige typer af RAM af forskellig chips , former , størrelser og kapacitet kan gøre en RAM opgradering en frustrerende affære. Med nogle oplysninger fra din computer , kan du finde ud af hvilken type RAM der er i det

Du skal bruge: .
Computer instruktionsbog
Stjerneskruetrækker.


1 .
Kontakt din computer instruktionsbog eller computerens producentens websted for at finde ud af, hvad slags RAM er påkrævet i din computermodel . Den type hukommelse, der bruges i din computer bør offentliggøres i specifikationerne for computere afsnit af håndbogen .
2 .
Fjern den eksisterende RAM fra din computer til at indsamle oplysninger om , hvilken type hukommelse det er . Luk computeren ned , tag det og fjerne alle enheder, der er knyttet til det . Sikre, at alle batterier eller andre strømkilder er adskilt fra computeren .
3 .
Åbn din computer for at få adgang til RAM . På en desktop-pc , skal du åbne sagen at få adgang til slots , der holder den eksisterende RAM- chips . En bærbar computer RAM chip er normalt placeret i et rum tilgængelige fra en skrue -fæstet luge i bunden af computeren .
4 .
Fjern RAM chip fra din computer og bruge oplysninger trykt på chippen til at identificere typen af RAM . Frigør og fjern stokken af RAM fra åbningen , hvor det sidder . Undersøg selve chippen for at se, om nogen indikatorer eller model numre er indskrevet på chippen .

gode råd og advarsler


 • Lær specifikke egenskaber af din type RAM . Find ud af størrelse , type og stik konfiguration for RAM , der anvendes i computeren. Ved at sammenligne attributterne mellem mærke og generiske RAM , kan du være i stand til at finde billigere kompatible RAM . Hvis du har problemer med at gøre det, kan du tage din stang RAM til en computer isenkræmmer og bede tekniker til at hjælpe dig med at finde en kompatibel opgradering .
 • aldrig åbne computeren sagen uden at frakoble den og fjerne det fra alle energikilder , inklusive batteri . Arbejder på en computer, mens den er tilsluttet, steder, hvor du i risiko for elektrisk stød og øger dine chancer for at beskadige computeren .


 • Previous:mac vs pc energibesparelser Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change