hvordan man kan fortælle om din Intel-processor er virtualisering

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-09

Med forbrugernes øgede opmærksomhed med programmer som VMware , har computer virtualisering blevet en fælles opgave udføres på erhvervslivet computere . På grund af populariteten af virtualisering , har processor-producent Intel implementeret hardware- assisteret virtualisering i mange af sine seneste CPU'er . I nogle tilfælde kan hardwarevirtualisering gøre en virtuel computer udføre næsten lige så godt som det faktiske hardware, det kører på . Brug af Intel Processor Identification Utility at afgøre , om din processor har hardware virtualisering .
1 .
Hent og installer Intel Processor Identification Utility ved at bruge linket i "Ressourcer "i denne artikel . Kør programmet, når det er installeret .
2 .
Klik på " CPU Technologies " fanen .
3 .
Find indgang der hedder " Intel Virtualiseringsteknologi " under " CPU Technologies " fanen . Hvis denne post er efterfulgt af " Ja , " hardware virtualisering er understøttet af din processor .

gode råd og advarsler


  • For hardware-assisteret virtualisering , der skal anvendes , skal den først være aktiveret i din bundkort BIOS . Tryk på tasten vises på skærmen som computeren starter op for at indtaste dit bundkort opsætning software til at bekræfte dette . Hvis Intel Processor Identification Utility rapporter om, at din processor har hardware virtualisering støtte, men ingen mulighed er til stede i bundkortet BIOS , så den , skal du kontakte producenten af din computer .


  • Previous:hvordan man kan emulere en HP-printer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change