hvordan man kan gå ind i bios på en eMachines computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-21

Hvis du foretager fejlfinding din eMachines computer , komme ind i maskinens BIOS kan være en stor hjælp . Computerens BIOS indeholder et væld af oplysninger, herunder mærke og model af harddisken , oplysninger om det optiske drev og værdifulde oplysninger om mængden af hukommelse , du har installeret . Når du har de oplysninger , du har brug for , kan du bruge den til fejlfinding på PC og løse disse problemer hurtigt

Du skal bruge: . .
Betjeningsvejledning


1

Læs den brugervejledning, der fulgte med din computer . Mens proceduren for at komme ind i BIOS er ens fra model til model , kan der være nogle forskelle .
to .
Luk computeren ned og vente på det til at lukke ned . Tryk på power -knappen og se efter en besked , der siger " Tryk på X for at indtaste Setup . " I de fleste eMachines computere , vil dette være enten " F1 " eller " F2 "-tasten .
3 .
Tryk på " F1 " eller " F2 " tasten gentagne gange , mens computeren er opstart op . Når " Setup " kommer op , gå ind i BIOS -skærmen .


Previous:hvordan man kan se, hvor meget strøm en bærbar batteri har Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change