hvordan man kan genskabe en computer til out-of -the - box tilstand

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-24

Hvis din computer har lidt alvorlig skade som en boot sektor virus eller en beskadiget operativsystem , det bedste fremgangsmåde kan være at starte fra bunden . Ved at genskabe computeren til fabriksindstillingerne , kan du gå tilbage til udgangspunktet og genopbygge din pc fra jorden op . Men selv om denne metode kan være meget effektiv , er det vigtigt at planlægge ordentligt . Du skal bruge en måde at sikkerhedskopiere og gendanne dine data , og du får brug for at genoprette cd , der fulgte med dit system

Du skal bruge: .
Gendan CD .
Backup enhed eller tjeneste .


1 .
sikkerhedskopiere alle dine data , før du går i gang . Gendannelsesprocessen vil formatere din harddisk og udslette alle dine data , så sørg for at sikkerhedskopiere de filer , du har brug for til en tommelfinger drev, dvd , ekstern harddisk eller online backup- tjeneste.
2 .
Tænd computeren og sætte gendanne cd'en i cd- eller dvd- drevet . Hvis du ikke har gendanne cd , der fulgte med din computer , skal du kontakte producenten for en udskiftning .
3 .
Tillad computeren at starte fra cd- eller dvd -drevet , og følg instruktionerne for at gendanne computeren til dens oprindelige fabriksindstillinger . Du bliver nødt til at klikke sig igennem adskillige advarsler om, at din harddisk er ved at blive formateret .
4 .
Vent på, at genskabe processen for at fuldføre , så geninstallere alle dine programmer og brugerdata .


Previous:hvordan man finder modelnummeret på en dvd / rw Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change