hvordan man kan gøre græske søjler fra pap

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-15

Uanset om du planlægger en skole spille eller ønsker en billig måde at fikse op et lokale til et arrangement , kan græske søjler fremstillet af karton være et godt valg . Der er tre hovedtyper af græske søjler --- doriske , ioniske og korintiske --- men den vigtigste forskel er i kolonnen øverste ( eller " kapital " ) . Hvis du ønsker at mikse og matche , chancerne er , at dit publikum eller gæster ikke vil lægge sig højlydt --- they'll være for imponeret over hvor godt det sceneri udseende

Du skal bruge:
Flere store pap kasser ( apparat kasser er et godt valg ) .
Robust saks eller Exacto kniv .
Hvid maling .
Mørk brun eller sort maling .
Packing tape eller robuste hæftemaskine .
Svamp.


1 .
Beslut hvor høj du ønsker, at kolonnerne skal være. Fladere og skær kasser med saks eller Exacto kniv i længst længder muligt .
2 .
Læg ud pap stykker end-to -end , indtil du har nået den ønskede længde .
3 .
Vælg , om dine ønsker doriske , ioniske eller korintiske kolonner og springe til det relevante afsnit . Doriske søjler er ligefremme og kraftfulde, joniske søjler er slank og elegant og korinthiske søjler er høje og dekorative .
4 .
Start din skære i den lavere ende af din kolonne . Doriske søjler er brede ved basis og bliver smallere i toppen . De har ingen base . Øverst , skåret ud på begge sider i en opadgående kurve indtil kapitalen er omtrent lige så bred som bunden af kolonnen , så lige afskåret opad for en kort afstand . Går på tværs i toppen af kapitalen i en vandret linje .
5 .
Mal pap hvide og lad det tørre . Bland lidt af den mørke maling med nogle hvide maling for at skabe en lys grå farve . Dyp svampen i det grå maling og duppe det på kolonnen , indtil den ligner marmor . Tillad den grå maling tørre .
6 .
Paint en vandret sort linje i bunden af hovedstaden og på det punkt , hvor den lodrette linje starter på kapitalmarkedet .

7 .
Paint seks sorte linjer fra bunden af kolonnen til bunden af hovedstaden . Hold linjer parallelle med den side af kolonnen , de er på . Plads dem symmetrisk , med tre på hver side . Sæt den ydre linje tæt på kanten og rum dem bredere , når du flytter ind mod midten . Efterlade et hul i midten af kolonnen mellem de grupper af tre linjer .
8 .
Sæt kolonnen sammen ved at dreje det over og tape eller hæftning stumper af pap til bagsiden af kolonne bag afbrydelser i pappet stykker . Korte eller tape kolonnen til en robust opbakning , såsom en væg eller et stadie kulisse .

gode råd og advarsler


 • Disse instruktioner er til doriske søjler . For at gøre Ionic eller korinthiske søjler , blot gøre følgende ændringer
 • ionisk : . ikke taper kolonnen kanterne , holde dem lodret ( i bygninger , er disse kolonner er koniske , men dette er kun at gøre kanterne synes lige ) . Tilføj flere lodrette streger på kolonnen . Skabe en base , der ligner en firkant med fem stablet ringe på toppen . Tilføj " ruller " på hovedstaden
 • korintiske : . Hold kolonnen kanterne lige . Tilføj en base, vokslys udad . Tilføj flere linjer på kolonnen ( ligesom ionisk ) og taper hovedstaden udad . Tilføj blade og andre dekorative elementer til hovedstaden
 • Sørg for at du har vedhæftet kolonnerne fast på en solid opbakning . de vil være strukturelt uholdbart ellers


 • Previous:hvordan man kan reparere hjulet på en mus Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change