hvordan man kan konfigurere min computer tilbage til at ringe op fra dsl

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Mange forbrugere skyndte sig at få højhastigheds- internetforbindelser , blot for at opdage de ikke fik den ydelse , de havde håbet på . Andre DSL -abonnenter blev lokket ind i tjeneste ved lav månedlig rater , blot for at finde de steget betydeligt efter den første bonus periode . Andre finder prisen for høj hastighed Internet adgang er ikke værd besværet og vender tilbage til billigere dial-up service

Du skal bruge: .
Computer
Modem.
USB -port .
USB-kabel .
Telefonlinje .


1 .
Kontakt din nuværende internetudbyder giver for at spørge om deres dial- up tilbud . I mange tilfælde den virksomhed, der giver din DSL tjeneste vil også tilbyde billigere dial-up -tjenester .
2 .
Spørg din Internet udbyder , hvis du har brug for at returnere DSL modem, du modtog, da du har tilmeldt dig deres service . Hvis modemet blev givet uden beregning , kan det være nødvendigt at returnere det .
3 .
Kontroller, at computeren har et internt modem . Se på bagsiden af pc'en til en havn , der er den samme størrelse som den havn , hvor netværkskablet er tilsluttet , men mindre . Tag din telefonlinje og sætte det ind i havnen for at sikre, at det passer .
4 .
købe et eksternt modem , hvis din computer ikke har en indbygget modem . Du kan købe modemer , der blot oprette forbindelse til din USB- drev , og installere disse modemer tager kun få minutter .
5 .
Klik på " Start " menuen , vælg " Kontrolpanel " og dobbeltklik på på " Netværksforbindelser ". Dobbeltklik på "Tilføj Ny forbindelse ", og indtast de relevante oplysninger . Du skal bruge bruger-id og password din internetudbyder forudsat , samt telefonnumre til din nye dial-up service .


Previous:hvordan man krog et plasma TV til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change