hvordan man kan kontrollere hvor lavt farven er på en printer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-10

Din farveprinter er kun så god som sin blækpatroner , så hvis du har en masse til udskrivning at gøre det er vigtigt at sikre, at du har nok blæk til at fuldføre opgaven . Har et par ekstra farve blækpatroner på hånden er altid en god ide så godt, da disse farvepatroner tendens til at løbe ud meget hurtigere end deres sorte modstykker . Kontrol for at se hvor lavt farven er på en printer kan udføres i et par enkle trin
1 .
Udskriv en testside ved at klikke på "Start " vælge " Settings " og derefter " Printere og faxenheder ". Højreklik på printeren og vælg " Egenskaber " og derefter klikke på " Udskriv testside ". Det vil sende et fuldfarve testside til printeren .
2 .
Undersøg testsiden omhyggeligt , med særlig vægt på farverne på siden . Hvis nogen af farverne vises falmede , farveblækpatronen sandsynligvis skal udskiftes . Hvis printeren bruger en separat patron for hver farve, du kan bare udskifte den farve , ellers vil du nødt til at købe en helt ny farve printer patron .
3 .
Løft toppen af printeren og vente på blækpatroner til at komme til centrum . Kig efter en indikator på forsiden af patronen . Denne indikator vil vise dig blækniveauet er tilbage i patronen . Den nøjagtige placering af dette blæk niveaumåler varierer fra producent til producent , så det hjælper at høre den brugervejledning, der fulgte med din printer .
4 .
Åbn den software , der fulgte med din printer at afgøre, om du kan kontrollere blækniveauet på den måde . Forsyningssektoren , der følger med mange populære printere giver brugerne mulighed for at kontrollere niveauet af både farve og sort blæk direkte fra skrivebordet .


Previous:hvordan man kan tilslutte en smartboard til en stationær Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change