hvordan man kan kopiere kassettebånd til mp3 på en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-20

Hvis du har en masse gamle kassettebånd optage plads i dit skuffer , kan du bruge en USB- kassettebåndoptager til at overføre sange på disse bånd til mere nyttige MP3 -filer . Når du har konverteret dine yndlingssange til MP3- format, som du kan indlæse dem på din bærbare musikafspiller , brænde dem på cd , gemme dem på en tommelfinger drive og endda spille dem gennem bilens stereoanlæg

Du skal bruge: .
Computer .
USB-kabel .
USB båndoptager .
Kassettebånd .


1 .
Kontroller, at computeren har mindst en ledig USB-port . De fleste moderne computere har mindst et par af USB -porte til rådighed , men det er vigtigt at tjekke , inden du går i gang .
2 .
Køb en USB båndoptager . Fjern kassettebåndoptageren ud af kassen og sørg for at have alle de forsyninger , du har brug for at tilslutte den op . Hvis der ikke er USB -kabel i kassen , du bliver nødt til at købe et kabel separat .
3 .
Slut den firkantede ende af USB- kablet til porten på båndoptageren . Slut den flade ende af USB- kablet til en ledig port på din computer .
4 .
Tænd USB båndoptageren og installere den software , der fulgte med enheden . Efter at softwaren er blevet installeret bruge den til at konvertere sange på din favorit kassettebånd til MP3 -filer .


Previous:hvordan du aktiverer en computer strømforsyning Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change