hvordan man kan lave en ukendt enhed i en leder på en HP bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-06

Hvis en af de enheder der er knyttet til din HP bærbar ikke fungerer ordentligt , det første sted at kigge er Device Manager . Denne smarte program giver en grafisk brugerflade , der tillader computeren ejere mulighed for nemt at se, hvilke stykker hardware handler op , og denne tilgang kan gøre fejlfinding en hel del lettere
1 .
Tænd din HP bærbar og logger på. Højreklik på " Denne computer " ikonet og vælg " Egenskaber " fra menuen .
2 .
Klik på "Hardware " og klik på " Enhedshåndtering " knappen . Klik på plus tegn ved siden af hver kategori hardware , indtil du kan se alle enhederne på din bærbare computer .
3 .
Kig efter et gult spørgsmålstegn eller røde udråbstegn . Disse symboler er tegn på, at en bestemt stykke hardware ikke fungerer ordentligt , eller at operativsystemet ikke var i stand til at finde en passende driver .
4 .
Se efter en kategori kaldet " Ukendt Enhed. " Hvis Windows ikke er i stand til at finde en passende driver til en given enhed , vil installere det som en ukendt enhed . Kig på beskrivelsen af enheden at afgøre, hvilken stykke hardware er det-f. eks. kan en HP-printer være opført under ukendt enhed som " . HP845Cxi "
5
Højre-klik på enheden og vælg " Uninstall " fra menuen . Enheden vil nu blive fjernet fra systemet.
6 .
Gå til producentens hjemmeside og hente den korrekte driver til din enhed . Vær sikker på at vælge den rigtige driver til dit operativsystem . Download driveren og følg vejledningen for at installere det .


Previous:hvordan man kan gøre skærmen lysere på min ibm thinkpad Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change