hvordan man kan øge min hukommelse på min Compaq

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-28

Hvis din computer kører langsomt , tilføjer RAM kan give det en reel power boost . Moderne edb-programmer og operativsystemer kræver en stor hukommelse bare for at fungere ordentligt , så hvis din PC er mere end et par år gammel , chancer er gode, at det kan drage fordel af en hukommelse opgraderingen. Tilføjelse hukommelse til din computer er ikke svært , men det er vigtigt at følge de korrekte procedurer

Du skal bruge: .
Computer
Hukommelsesmoduler .
Lille skruetrækker sæt .


1 .
Luk computeren ned og fjerne netledningen fra bagsiden af enheden . Kontroller, at computeren sidder på en flad overflade såsom et bord eller et skrivebord .
2 .
Find fastgørelsesskruer på bagsiden af computeren , fjerne dem og sæt dem til side . Brug en smør beholder eller en kop til at holde de skruer , indtil du skal bruge dem igen .
3 .
Skub sagen ud af computeren for at afsløre bundkortet og de eksisterende hukommelsesmoduler . Du kan genkende hukommelsesmoduler ved at se efter en serie af hvide klip bedrift rektangulær grøn memory sticks .
4 .
Vip hvide fastgørelsesklemmerne ned, hvis du vil erstatte et eksisterende hukommelsesmodul med en ny , større. Ellers find en tom hukommelse slot og skubbe den nye hukommelsesmodul ned , med metal portion pegende nedad . Skub forsigtigt, men fast , indtil den hvide fastgørelsesklem begynder at komme op .
5 .
Skub hukommelsesmodulet ned , indtil det sidder fast , og træk derefter den hvide fastgørelsesklemmerne indtil de låses ind plads. Tænd din computer på og lad det at anerkende den ekstra hukommelse .


Previous:hvordan man hopper starte en ATX strømforsyning Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change