hvordan man kan overføre dias til en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-07

Hvis du har skotøjsæsker fyldt med dias, du ønsker at se igen , kan du overføre disse dias til din computer ved hjælp af et dias scanner . Du vil være i stand til nemt at få vist disse dias , skal du oprette diasshows til dine venner og familie og endda skabe skræddersyede DVD'er for at give som gaver

Du skal bruge: .
Computer
USB-kabel .
Dias scanner .


1 .
Kontroller, at computeren har mindst en ledig USB-port . De fleste computere er fremstillet inden for de sidste fem år har mindst to USB -porte , så chancerne er du har en til rådighed .
2 .
Køb en kvalitets dias scanner med en USB- forbindelse . Pak kassen og sørg for at have alt hvad du behøver for at komme i gang . Hvis der ikke er USB -kabel medfølger , skal du købe en .
3 .
Slut den firkantede ende af USB -kablet til bagsiden af dias scanner , og tilslut den flade ende til en ledig port på din computer . Tænd din computer .
4 .
Log på din computer , for det at komme op , og derefter tænd dias scanner vente . Se det nederste højre hjørne af din computerskærm , indtil du ser " fundet ny hardware "vises . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet dias scanner og er på udkig efter en passende driver.
5 .
Når du bliver bedt for at afslutte installationen , skal du indsætte installations-cd'en , der fulgte med scanner , indsæt derefter glider ind i scanneren og bruge software til at konvertere dem til billedfiler .


Previous:hvordan du udskifter en ibm thinkpad tastatur Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change