hvordan man kan rense din mus

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-18

Ejer du en mekanisk computer mus ? Hvis du gør så chancerne er du allerede har oplevet en " sticky mus " ! ! Før du går køre for at købe en ny mus , så prøv denne computer mus rengøring og spare dig selv nogle kontanter

Du skal bruge: .
pincet
Vatpind .
Rag .
Sprit .


1 .
Tag computermus fra computeren og derefter vende det på hovedet.
2 .
Observer i bunden af computermus , og find den cirkulære plast, der indeholder det hul , hvor gummibold placeres ( Dette er faktisk en aftagelig cirkulær plastkappe med et hul i midten ) . Hold hovedet musen og drej cirkulære plast i den retning af pilen . Hvis der ikke er pile , kan du slå coveret , uanset om det vil vende .
3 .
Efter fjerne dækslet , vil du se de udsatte gummibold , som vender sig om for at rotere plastik hjul under den . Fjern bolden ved at hælde det i din hånd .
4 .
Vask cirkulære dækslet og gummibold med mild sæbe og lunkent vand lad det lufttørre .
5 .
Ser man på din hovedet mus , vil du bemærke de to hjul eller ruller , der roterer , når de kommer i kontakt med gummibold . Disse hjul løbende rotere med gummibold og i den proces , vil enhver snavs eller partikel , der klæber til gummibold , mens du ruller det i sidste ende ender med at få stukket i disse hjul . Få din pincet og forsøge at fjerne snavs , hår , fnug mv fra de små plastik hjul .
6 .
Påfør en lille sprit til dit vatpind og rens hjul og indersiden af musen. Vær forsigtig med ikke at få nogen ledninger eller dele af banen våd , da dette kan beskadige din mus .
7 .
Når du er sikker på, at bolden og dækslet er tørre , samles computermus ved at indsætte gummibold og påsætning af dækslet.


Previous:hvordan du gemmer dine data , når din pc ’s operativsystem går ned Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change