hvordan man kan skjule computer ledninger

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Computere er en stor del af vores liv i dag . Men med så meget edb -udstyr i sådan en lille plads , kan ledningen rod blive et reelt problem . Til sidst , mange computer ejere befinder sig med et virvar af ledninger under deres skriveborde . Denne virvar af ledninger kan skabe en række problemer , herunder problemer med at afgøre, hvilke ledningen går hvor. At virvar af ledninger kan også være en sikkerhedsrisiko , så det er vigtigt at holde disse ledninger under kontrol og gemt væk
1 .
Tag alle af dit udstyr og trække dit skrivebord væk fra væggen . Du skal sikre, at du har plads til at arbejde , både foran og bagved bord.
2 .
Skru en række øjebolte ind i siden af computeren skrivebord , starter med benene og arbejder din vej op . Før ledningerne gennem disse øjebolte .
3 .
Wrap Velcro ledningen ihændehavere omkring ledninger . Efter snore har været indpakket , skal du trække ledningen ihændehavere stram og vedhæfte dem til indersiden af computer skrivebord .
4 .
Sæt dine ledninger tilbage i din strømstødssikring eller strømforsyning og tryk computer skrivebord tilbage på plads .

gode råd og advarsler


  • Det er en god idé at vedlægge små labels til hvert ledningen , hvor den tilsluttes til stikkontakten . Label hver ledning med det udstyr, det magter, dvs computer , skærm , printer , osv.


  • Previous:hvordan man kan lave en Acer Aspire computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change