hvordan man kan slippe af et gammelt fladskærm

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-19

Det er bedst ikke at smide en gammel fladskærm ind på lossepladsen . Moderne LCD-skærme kan indeholde giftige kemikalier såsom kviksølv, som kan komme ind i vandforsyningen og føre til miljøskader . Heldigvis er der en række store alternativer til dumping
1 .
Sælg din gamle fladskærm på eBay eller Craigslist . Hvis din gamle fladskærm stadig virker , kan det være muligt at få nogle penge for det . Post en liste med et billede af skærmen . Vær sikker på at liste noget, som kan være galt med det , og være ærlig omkring prisforlangende . At finde en fornuftig salgspris , søg eBay for andre lignende fladskærme .
2 .
overveje at donere din gamle skærm til en skole eller velgørenhed . Der er en række lokale programmer , som kan bruge din fladskærm til at hjælpe mennesker i nød .
3 .
Genbrug din gamle fladskærm . Mange elektronik forhandlere , såsom Best Buy , Dell og Office Depot , tilbyder gratis genbrug programmer for at tage gamle skærme fra dine hænder . For en liste over programmer, der kan acceptere din fladskærm , enten donation eller genanvendelse , se " Resources " nedenfor .


Previous:hvordan man får en computer til at genkende et operativsystem, der er på en ekstern harddisk Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change