hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en overhead projektor

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Mange lærere , undervisere og erhvervsfolk bruger bærbare computere til at generere rapporter , diagrammer og præsentationer . Bærbare computere er bærbare og bekvemt , og tillade en præsentation , der skal transporteres fra hjemmet til kontoret eller klasseværelset . De fleste overheadprojektorer vil forbinde til de fleste bærbare computere , hvilket skaber dynamik viser , at du har det godt præsentere fordi du bruger dit eget udstyr . Denne grundlæggende metode til at koble computere til projektorer vil arbejde for de fleste modeller

Du skal bruge: .
VGA -kabel


1
Sæt den ene ende af et VGA . kablet ind i bagsiden af din bærbare computer ved hjælp af ekstern skærm havnen .
2 .
Sæt den anden ende af VGA kablet til bagsiden af projektoren .
3 .
Tænd for projektoren , og lad er varme op ( vent indtil skærmen begynder at vise på tavlen eller anden projektion område ) .
4 .
Find fjernbetjening til projektoren . Tryk på " mode "eller " input " knappen indtil projektoren viser " Computer ".
5 .
Tænd din bærbare computer på .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger en overhead projektor , der bruger transparenter , kan du stadig forbinde din bærbare computer til en projektor med en audio /visuelle kabel . I stedet for en fjernbetjening , vil der være en vippekontakt på projektoren for at skifte til din bærbare computer input .
 • Nogle laptops har ikke en VGA- kabel . Hvis din ikke , skal du købe en adapter specielt til din model bærbare computer.
 • Nogle computere og projektorer har ikke kompatible resolutioner . Hvis din bærbare computer ikke vises på projektoren , tjek din bærbare pc's opløsning og opløsningen på din projektor .


 • Previous:hvordan du installerer et headset til min computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change