hvordan man kan tilslutte en smartboard til en stationær

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-10

Smartboards er anordninger , der ligner projektor skærme . Når sluttet til en computer , bestyrelsen bliver et interaktivt input /output -enhed , der giver dig mulighed for at udføre mange opgaver . Du kan give præsentationer , og selv lave live de nødvendige ændringer. Den kan bruges til at tegne med den medfølgende " penne ", en stylus , som du kan tildele forskellige farver til . Bagprojektion Smartboards kommer samlet . Til at tilslutte en front projektion Smartboard til en stationær , skal du bruge en projektor og de kabler , der kommer med Smartboard .
1 .
Saml Smartbord ved enten at hænge det på væggen , eller samle den valgfri gulvstander . Placer " penne "i deres rigtige farve stedet , samt viskelæderet .
2 .
Installer Smartboard software . En disk er forsynet med Smartboard . Softwaren er også tilgængelig for download på Smartboard hjemmeside .
3 .
Slut Smartboard til skrivebordet med det medfølgende USB- eller seriel kabel. De fleste desktops vil bruge et USB-kabel . Den ene ende forbindes til Smartboard , mens den anden forbindes til enhver ledig USB- port på skrivebordet .
4 .
Slut skrivebord til en projektor og projekt billedet på Smartboard . Sørg for, at billedet fylder Smartboard området uden at overskride kanterne . Pick up en " pen " , og begynde at bruge Smartboard .

gode råd og advarsler


  • Du skal først orientere Smartboard hjælp Orienten kommandoen fra softwaren .


  • Previous:udpakning af filer fra døde laptops Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change