hvordan man krog et plasma TV til en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

De elektroniske enheder i mange hjem synes at have alle blevet integreret . Moderne plasma-tv'er , som er i stand til at vise high-definition indhold , er i stand til at tilslutte op til computere . Dette er ganske let at gøre , og giver dig mulighed for at bruge dit TV som en ekstern skærm til at spille alle disse spil eller film , du måtte have gemt på din computer

Du skal bruge: .
HDMI -kabel eller DVI -kabel
.


1 .
Bestem hvilken type kabel , du vil bruge . Nyere computere og plasma- tv har typisk HDMI -udgange , mens ældre , der vil have DVI udgange . Konsultere brugervejledningen for placeringen af porte på din computer og TV, selvom den bærbare de findes typisk på siden af tastaturet , og på tv de findes på bagsiden blandt de andre audio /video -indgange .

2 .
Brug det tilsvarende kabel , tilslutte computerens port til indgangen på dit TV , hvad enten det er HDMI eller DVI .
3 .
Indstil plasma tv til de tilsvarende video kanal. Disse skal mærkes som HDMI eller DVI på dit TV 's menu og kan findes under " indgange . "
4 .
Højreklik på skrivebordet på din computer og markere " Grafik Valg . " En undermenu skal åbne .
5 .
Fremhæv og Vælg " Output til tv . " Dine plasma -tv skal flimmer og vise din computers skrivebord .

gode råd og advarsler


 • Brug HDMI giver dig mulighed for ikke kun overføre billeder , men lyd så godt. DVI er til overførsel af billeder alene og vil ikke transmittere lyd. Begge kabler , dog tillade, at for high- definition overførsel .
 • Mange plasma-tv tilbyder også en S-video indgang mulighed. Mens disse kan være acceptabelt for visse billeder , S-video er i stand til at overføre high-definition billeder , og faktisk vil ofte være så sløret , at du ikke vil være i stand til at udfærdige bittesmå ord som dem på et tekstbehandlingsprogram.


 • Previous:hvordan man kan lave en cd , der skubber fra en computer , når de indsættes Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change