hvordan man opbygger en computer sag tårn

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-17

Hvis du er en erfaren computerbruger , som har behov for en top-notch maskine du kan være i stand til at spare en masse penge ved at bygge din egen PC . Mens priserne på low-end computere er kommet ned en hel del , kan det samme ikke altid siges om top-end gaming -systemer og andre high -end hardware . Brugere, der har brug for top-notch ydeevne kan ofte spare hundredvis eller endda tusindvis af dollars ved at købe de komponenter , de har brug for og samle deres egne computere

Du skal bruge:
Computer sag .
Harddisk .
DVD -brænder .
Bundkort .
Processor .


1 .
Vælg et bundkort , der understøtter alle de funktioner, du får brug for . Hvis du er ved at opbygge en high -end pc , skal du sørge for bundkortet du vælger understøtter USB 2,0 , FireWire , high-speed Ethernet og andre vigtige funktioner .
2 .
afgøre, hvad slags optisk drev, du vil bruge . Hvis du er ved at opbygge en high -end system , du vil sikkert gerne kigge efter en dual-layer DVD brænder . Disse brændere vil give bedre støtte til nye teknologier , end de ældre stil optiske drev .
3 .
Køb den største harddiske, du har råd til . Med de teknologiske landvindinger , udgifter til hukommelsen afviser , så det kan betale sig at købe den største kapacitet drev du har råd til .
4 .
Overvej at tilføje en ekstra harddisk til redundans og backup formål . Mens du er designer tilfældet , skal du sørge for give plads til mere end én harddisk . Måske ønsker du at placere din primære harddisk på toppen af sagen , med en sekundær harddisk i næste bugt ned .
5 .
Design din sag på en logisk måde, således at det vil være let at få adgang til alt hvad du behøver . Placering af to harddiske i toppen bugter på computeren , med den optiske drev , kortlæsere og andet udstyr nedenunder , vil gøre tårnet nem at bruge .


Previous:hvordan man finder den reservedelsnummer til min Toshiba bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change