hvordan man tilslutte en dell printer til Vista

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-08

Oprette en ny printer er en glimrende måde at øge din produktivitet . Uanset om du arbejder med computeren på kontoret eller derhjemme på din pc , kan en Dell printer levere års problemfri gratis tjeneste , og det er let at oprette forbindelse til din Windows Vista -operativsystemet

Du skal bruge: .
Dell printer .
Computer .
USB -kabel .


1 .
Sørg for at din Dell-printer har en USB- forbindelse . De fleste nye printere vil have en USB- interface , men det er vigtigt at tjekke ældre printere . En USB- printer vil have en lille firkant forbindelse på bagsiden til USB -kablet .
2 .
Slut den firkantede ende af USB -kablet til printeren og den flade ende til en ledig USB -port på computeren . Sæt printeren , og tænd for den.
3 .
Vent til dit operativsystem til at registrere og installere Dell-printere . Windows Vista skal registrerer automatisk din printer og installere den nødvendige software .
4 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Vælg " Printere " ikonet og vælge "Tilføj printer ". Du behøver kun at gøre dette , hvis Vista ikke var i stand til at opdage din printer .
5 .
Vælg den relevante printer port , dvs LPT1 til en parallel printer og USB til en USB- printer . Vælg mærke og model på din printer , og klik på " Næste ".
6 .
Indsæt installations-cd'en , der fulgte med din printer , når du bliver bedt om . Udskriv en testside for at sikre, at printersoftwaren er installeret korrekt .


Previous:hvordan man kan ændre trådløse adapter på Acer Aspire One Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change