hvordan skal vises på både en laptop og en LCD-projektor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-18

En LCD- projektor viser video-og edb-data på en flad overflade og er den moderne udgave af den gamle dias eller overhead enheder . Denne projektor , der op til at være i sync med specialiserede computersoftware , skaber en dynamisk præsentation . Forbindelsen mellem LCD projektor og bærbar computer kræver tilslutning et par kabler og rammer et par knapper . Den lille smule tid til at forene disse to stykker af teknologi vil styrke enhver virksomhed eller uddannelse
1 .
Opsæt LCD- projektor og sæt den ind med den medfølgende netledning .
2 .
Tilslut projektoren til den bærbare computer ved hjælp af det korrekte kabel . Kablet vil have en dobbelt pin oprettet , eller det samme bens i begge ender . Sæt den ene ende til projektoren havnen og den anden til " video out " -stikket på den bærbare computer. Mange gange disse havne er blå for let identifikation på computere . Hvis du er usikker på det korrekte kabel , vil det være en RGB -eller VGA-type tilslutning . Læse instruktionerne , der følger med projektoren til at bestemme hvilket kabel er påkrævet . Hvis projektoren har flere indgangsporte , mærket et og to , vælge den første .
3 .
Tilslut lyden hvis det er nødvendigt . Kør en 1/8-inch RCA type kabel fra hovedtelefonstikket på din bærbare computer til lyden indgangsstikket af projektoren . Du kan bruge en stereo patch kabel . Dette kabel vil have en mandlig stik til din bærbare computer i den ene ende og split , farve-kodet stik på den anden til projektoren . Sæt stikkene til projektor til venstre og højre lyd , der matcher farverne af kablet til indgangene på projektoren .
4 .
Tænd for strømmen projektoren og derefter den bærbare computer .
5 .
Tænd den eksterne videofunktionen på den bærbare computer , når den har fuldt startet . Dette kræver brug af " FN " knappen på din bærbare computer tastaturet og den relevante funktionstast . Kig på funktionstasterne , fordi der kan være et ikon , der ligner to skærme . Tryk på denne tast og Fn-tasten samtidigt for at indlede dobbelt video på din bærbare computer. Hvis du er usikker på hvilket funktionstast virker , så tjek manualen forsynet med den bærbare computer og kig efter eksterne video .


Previous:hvordan man kan justere et dell fladskærm skærm Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change