hvordan tilslutte dit stereoanlæg og TV til din computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-11

Tilslutning af et stereoanlæg og tv til en computer giver brugeren mulighed for at optage lyd og video fra eksterne komponenter , eller output lyd og video til en hjemmebiograf system , mens du bruger TV-skærmen som en skærm . Vælge den bedste kabler til brug vil afhænge af de tilgængelige stik på computeren . Nyere computere har en bred vifte af video -stik og typisk en standard 3,5 mm mini-stik til audio tilslutning

Du skal bruge: .
Computer med lydkort og videoforbindelse havne
Videokabler .
VGA til RGB adapter , hvis det er nødvendigt .
TV .
Y-adapter med RCA -stik i den ene ende og 3 .
5 mm mini-stik i den anden .
RCA-typen audio kabler.
Stereoanlæg .


1 .
Kontroller computeren og tv til at bestemme hvilken video porte er til rådighed. På nyere computere og HDTV giver en High- Definition Multimedia Interface stik både video og digital audio for det bedste billede og lyd . En 15- pin Video Graphics Array ( VGA ) stik findes på de fleste computere kan tilsluttes direkte til et TV med en VGA- stik , adaptere er tilgængelige på kabler til at omdanne VGA-forbindelse til en tre-stik RGB komponent -video -tilslutning til tv'et.
2 .
Tilslut computeren til tv'et med et HDMI- kabel ved at sætte stikket i hver ende i stikkene med den brede ende vendte opad . Brug TV'ets " HDMI In " stikket til denne forbindelse . Når HDMI er ikke tilgængelig , tilslutte en VGA -stik til den 15- hullers VGA -stikket på computeren og stram låsebolte på stikket med uret i hånden . Fastgør den anden ende af kablet til en VGA -til-komponent-video kabel adapter og stram låsebolte , indsæt derefter det røde , grønne og blå stik på den anden ende af adapteren i de farvekodede RGB " Video In " jackstik på TV .
3 .
Tilslut et sæt RCA audio -kabler til " Audio Out " -stikkene på stereoanlægget ved hjælp af hvide stik til venstre lydtilslutning og det røde stik til den rigtige lyd .
4 .
Sæt den anden ende af stikkene ind i en Y-adapter , som findes på elektronik butikker .
5 .
Slut 3,5 mm mini-stik i den anden ende af Y-adapteren til " Aux In " -stik til computerens lydkort . Dette stik er typisk placeret på bagsiden af den centrale processor (CPU ) for en stationær pc eller langs fronten , siden eller bagkant en bærbar computer.

gode råd og advarsler


 • Tænd computeren , efter at audio /video tilslutninger er foretaget , og vent et øjeblik for " Ny hardware fundet " besked skal vises på skærmen , der viser, at computeren genkender stereo -og tv- tilslutninger .
 • Tag alt udstyr fra magten , mens der er knyttet audio-video -kabler .


 • Previous:hvordan man finder ud af, hvad type hukommelse ram jeg har Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change