kan du køle ned en pc med en elektrisk ventilator blæser udefra enhed ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-02

Selv om det ikke er den mest konventionelle måde til at køle en computer , er det helt muligt at køle en computer med en ventilator blæser udefra . En elektrisk ventilator kan hjælpe med at holde en computer fra overophedning under de rette betingelser

Effektivitet

Eksterne elektrisk fans kan vise sig at være en levedygtig løsning på kort sigt at holde en computer cool . Sørg for , at hvis du bruger eksterne fans , at du har din computer åben nok til, at luften kan flyde frit og holde det koldt.

Fan Størrelse

De fleste fans , der kommer med computere , er af forholdsvis lille størrelse . For at være på den sikre side , får det største indendørs ikke- industrielle fan , som du har . Det er bedre at have overflødig fans blæse luft ind i din computer end at have din computer blive overophedet .

Funktionen som intern Fan

Som computere arbejde , de genererer betydelige mængder af varme . Computere har generelt indbyggede blæsere til at blæse luft til at holde dem kolde , mens de arbejder .

Intern Manglende

I tilfælde af en computer fan bryde eller funktionssvigt kan det være nødvendigt at øge køleeffekten . I denne situation ekstra ydre fans kan være påkrævet.

Advarsel

Brug en ekstern ventilator til at hjælpe køle din computer bør kun være en kortsigtet løsning . At have din computer blive overophedet , kan forårsage alvorlige og varige skader på en computer .


Previous:hvordan du får Hulu på din ipod Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change