kan du tilføje flere ram til en bærbar computer ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-05

Tilføje mere random access memory ( RAM ) til en bærbar computer tager kun et par minutter og udgør en lille risiko for enheden , så længe korrekt forholdsregel er taget . Hertil kommer , er at købe ekstra RAM en af de bedste måder at få en bærbar computer til at køre de nyeste programmer optimalt

Fakta

Generelt er de fleste bærbare computere giver forbrugeren mulighed for at opgradere mængden af RAM i enheden , men de typisk ikke har så meget plads til hukommelse som en skrivebordet ( se Referencer 1) .

Overvejelser

Laptops have en begrænset mængde hukommelse , som fastlægges af fabrikanten . Før du køber mere RAM , skal brugerne se manualen til den maksimale kapacitet af den bærbare computer , og om det giver mulighed for en opgradering ( se Referencer 2) .

Advarsel

Før du forsøger at installere mere RAM på en bærbar computer , skal brugerne fjerne batteriet og tag enheden fra strømkilden , en bølge kan løbe igennem den hardware og eventuelt " stege " bundkortet ( se Referencer 1)

Tilføjelse Flere RAM

De fleste bærbare computere har et låg på undersiden af . enheden , er sikret ved et par skruer , der dækker RAM sokler . Når der lægges RAM i en bærbar computer , skal brugerne opmærksom på , at det går i stedet på en vinkel og derefter klemmer ned ( se Referencer 2) .

Overvejelser

Bærbar hukommelse priserne er kommet ned , så meget , at en pind af RAM , der holder flere gigabytes er normalt tilgængelige for mindre end $ 50. På en bærbar , er computerhukommelse en af de få opgraderbare dele ( se Ressourcer 1) .


Previous:hvordan man stopper lavt tonerniveau besked hk laserprinter Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change