udpakning af filer fra døde laptops

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-10

De fleste bærbare computere er designet til at blive brugt under en lang række miljømæssige forhold , og de er optimeret til maksimal mobilitet , hvilket betyder, at de er små , lette og holdbare . Men selv med omhyggelig brug og regelmæssig vedligeholdelse er det muligt for en bærbar computer hardware komponent ( f. eks laptop fan , bundkort , strømforsyning ) til at fejle så helt ( ved at være tabt , knust , gennemblødt eller overophedet ), som du ikke kan starte op den bærbare på alle . En død bærbare computer ikke altid betyder, at din data er gået tabt . Hvis hardwarefejl ikke er i den bærbare harddisk , kan det stadig være muligt for dig at gendanne dine data filer fra drevet og gendanne dem andre steder.

Du skal bruge:
Computer Toolkit
. Anti-statisk håndledsrem.
Laptop service manual .
2 .
5 tommer -drev ekstern USB- kabinet ( IDE-ATA eller-SATA type ) kit .

Professional Data Recovery


1 .
Kontakt en lokal computer reparation butik , der specialiserer sig i laptop data recovery eller søg online for en professionel datarekonstruktion service , beskrive dit bærbare pc's problem for værkstedet og identificere de data, du vil gendanne .
2 .
Pack laptop i sin beskyttende tilfælde sammen med strømforsyning og batteri og tage den bærbare computer til de markerede data recovery service center .
3 .
Godkend de diagnostiske og reparation omkostningsskøn . Vær forberedt på at vente flere dage for servicecentret for at kontakte dig , da de fleste er meget travlt med flere reparationer for mange kunder . De fleste service centre vil gendanne dine data til medierne efter eget valg ( f. eks skiver , harddiske eller flash -drev ) .
4 .
betale den sidste gebyrer for data recovery og hente din laptop og gendannede data .
5 .
Brug medierne til at kopiere dine gendannede data på en arbejdsgruppe computer .

Data Recovery Fra USB kabinet


1 .
Revision og følg den bærbare fabrikantens servicemanual instruktionerne for at fjerne harddisken fra sin bolig . Fjernelse laptop harddiske typisk ikke kræver fuld adskillelse af den bærbare computer , men harddisken sted og adgang til det varierer fra model til model . Hvis du ikke har den bærbare computer service manual , kan du anmode om en fra producentens hjemmeside eller teknisk support center .
2 .
Kig på producentens etiketterne på den fjernede harddisken for at identificere sin forbindelsestype ( ATA eller SATA ) . Det vil være tydeligt markeret på toppen af harddisken .
3 .
Buy et eksternt drev kabinet for den korrekte harddisken type og størrelse . Normalt vil kabinettet kommer med de nødvendige kabler .
4 .
Løsn og åbne aflukket sagen og passer harddisken benene i stikket (det slot er loddet til kabinettet processor bord ) .
5 .
Luk eksterne drev kabinet og skru det sammen igen .
6 .
Sæt den lille ende af kablet ( USB mini-B ) i den eksterne drev kabinet og den anden ende ( USB A ) i en ledig USB- port på et arbejdsdokument computer . Computeren vil levere strøm til den eksterne drev kabinet og automatisk genkende din bærbare drev som en ekstern USB- enhed .
7 .
Kopier eller flytte data, du vil gendanne fra den bærbare drev til den erhvervsaktive computeren .

gode råd og advarsler


 • Professionelle datagendannelse tjenester ofte baserer deres afgifter på mængden af data, der inddrives . Du vil spare penge , hvis du begrænse tilbagebetalingen til kun de data , snarere end den fulde indholdet af harddisken .
 • Selvom du kan bevæge brugerindstillinger filer fra den eksterne drev for at bevare dit program indstillinger , bør du aldrig gå system eller programfiler fra den bærbare harddisken på andre computere . Sådanne aktioner kan forstyrre computerens drift eller endda gøre computeren ubrugelig .


 • Previous:hvordan man kan starte op Acer Aspire i fejlsikret tilstand Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære



   

  Kommentarer

  Code:
  change