Hvordan kan jeg vide min PCI -kort slots arbejder ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-16

Kort slots inde stationære computere bruges til at installere nye og opgraderede hardware -komponenter . Men før du kan installere en ny video , lydkort , eller en anden komponent , skal du være sikker på , at PCI-kort slots selv fungerer normalt . Card slot problemer også højde for , at mange af de nuværende komponenter i din maskine . Der er måder at kontrollere for PCI slots uden at ty til specialværktøj og testapparater

Hardware Enhedshåndtering

Du kan tjekke for PCI -kort problemer ved at gå til Start /ControlPanel /System og klikke på " Enhedshåndtering ". Device Manager vil give en liste over alle de hardware- komponenter i din maskine . Hvis der er et problem med nogen af disse anordninger, vil der være en gul trekant med et udråbstegn , eller et rødt " X " over enheden notering . Klik på denne liste og se, hvad der kan siges at være forkert . Hvis enheden ikke vises på alle , er det næsten sikkert, at enten den komponent i sig selv er brudt , er driveren til den komponent mangler, eller PCI slot i sig selv er ikke længere fungerer.

en proces med afskaffelse

At afgøre, om PCI -kortet selve enheden er dårlig , skal du flytte kortet til et andet slot . Sluk computeren , skal du afmontere alle kabler ( for at undgå utilsigtet kortslutning ) , og åbn sagen . Fjern PCI kortet ud af åbningen , der er urolige og sæt det i en anden kompatibel PCI-slot . Gendan kabler og genstarte maskinen. Installer alle nødvendige drivere til enheden. Nu tjekke Enhedshåndtering til at se, om enheden registrerer korrekt . Hvis den samme enhed værker i denne nye slot , er det sandsynligt , at den anden PCI slot ikke fungerer korrekt. Yderligere test denne teori ved at installere en anden kendt-god enhed i den tvivlsomme slot . Hvis denne enhed også vil ikke arbejde , PCI slot i sig selv er næsten helt sikkert slemt.

Tjek Motherboard BIOS

Bundkort og processorer operere med hjælp fra en Basic Input Output System ( BIOS ) program og sub-programmer, der bistå bundkort chipsæt i forvaltningen enheder på bundkortet . Disse programmer er beskadiget under visse omstændigheder , og skal også opdateres en gang imellem. Du kan prøve at genstarte en nødlidende PCI slot med " blinkende " eller opdatere dine BIOS og chipset -filer. Navigere til din computer maker 's hjemmeside og se efter downloads til BIOS og chipset til din model . Hvis ingen er til rådighed , skal du gå til webstedet for producenten af bundkortet : alle bundkort har produkt identifikationer , som er let søges online . Hente disse filer og installere dem . Efter at flashe BIOS /chipset, teste PCI kort slot igen . Hvis slottet stadig ikke fungere , er det sandsynligt , at PCI slot kredsløbet er permanent beskadiget.

Device Drivere

Før indgåelse test på en PCI- slot , altid overveje at føreren for enheden i spørgsmål kan ikke være korrekte . Drivere til emner som video , lyd , ethernet , og andre kort er kræsen : føreren skal være en nøjagtig match for enheden og det operativsystem du bruger . Tjek med producenten af PCI-enhed for de nyeste drivere .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan du tilslutter en HP bærbar til lcd tv 

Kommentarer

Code:
change