hvordan du henter et billede fra et SD -kort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-12

Secure Digital ( SD ) kort er en datalagring format , som blev udviklet i fællesskab mellem Panasonic , SanDisk og Toshiba til brug i bærbare enheder . Disse kort kommer med flere forskellige niveauer af lagerkapacitet , der spænder fra 1MB til 2TB . Hvad gør disse kort populære er deres portabilitet på grund af deres størrelse og lette vægt. Af denne grund er SD -kort gode til brug i digitale kameraer , PDA'er , MP3 afspillere , og alle små bærbare dataindsamlingsenhed

Du skal bruge: .
SD /USB -kabel -stik .
SD -kort .
SD -drev .

Med nr. SD -drev


1 .
Sæt SD /USB -kablet til en af USB-portene på computeren . Sæt den anden ende i SD kortlæser ( hvis du har en enhed , der bruger et SD- kort , ligesom et digitalkamera , kan du bruge denne som din læser ) .
2 .
Turn på SD- kortlæser . Computeren bør anerkende SD -kortet som et nyt drev . Klik på " Vis filer i en mappe "fra pop -up- vindue , som vises , efter at computeren genkender drevet .
3 .
Gennemse mapperne på kortet for at finde den mappe , hvor billederne er placeret . Højreklik på det billede du vil flytte til pc'en , og vælg " Cut "( eller " Kopier " , hvis du ønsker at forlade billedet på drevet ) .
4 .
Gennemse gennem de mapper på din pc for at finde det sted , hvor dette billede vil blive gemt . Højreklik på mappen vindue og klik på " Indsæt ". Billedet vil blive flyttet fra kortet til PC'en .

Med SD Card Reader på computeren


1 .
Sæt SD -kortet i SD kortlæser på din computer . Vil computeren genkende kortet som et nyt drev og en pop-up vindue med indstillinger vises . Vælg " Vis filer i en mappe . "
2 .
Gennemse SD -kortet mapper for at finde det billede , du ønsker at downloade . Højre -klik på billedet for at vælge det og klikke på " Klip " eller " Kopier "kommando .
3 .
Gå tilbage til mapper på din PC . Gennemse mapperne , indtil du finder det sted billedet skal gemmes i. Højreklik på billedet og klik " Indsæt ". Billedet vil blive flyttet til pc'en .

gode råd og advarsler


 • Du behøver ikke at oprette forbindelse til en pc med et digitalt kamera , hvis du henter billeder . Enhver anordning, som giver mulighed for SD- kort og kan tilsluttes til en computer , vil arbejde .
 • Sørg for at du har nok plads på din pc til enhver fil du forsøger at flytte over . Hvis ikke , vil du nødt til at slette noget for at imødekomme den nye fil .


 • Previous:hvordan du tilslutter en HP bærbar til lcd tv Next:nothing   

  Kommentarer

  Code:
  change