notesbog sikkerhedstip

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-26

En bærbar laptop er en bærbar computer , der er vokset i popularitet , fordi brugere ikke ønsker deres computerbehov bundet til deres skrivebord . Hvor standard bærbare computere kan stadig være for store eller tunge til at flytte længere end sofaen , er en notesbog med sine små , lette design lavet til dig at tage den overalt . Prisen på notebooks kan variere afhængig af mærke , specs og størrelsen af det , men de er ikke billige . Der er et par ting, du kan gøre for at beskytte din investering og holde det sikkert .

Brug en Sleeve

For at din bærbare pc til vare så længe som muligt , bør du beskytte det med et ærme . En notebook-tasken beskytter det fra at blive ødelagt , når der skal transporteres. Disse ærmer også beskytte din bærbare pc mod ridser . Sørg for at du får en ærme , der er den samme størrelse som din notebook og ikke større . Også finde en specifik for dit brand . For eksempel , en 15 " vil Mac Air notebook-tasken ikke passer en 15 " Dell . Du vil have din bærbare til at være lun på ærmet . Du behøver ikke at bruge et ærme , hvis du bruger en polstret notebook taske . Men det polstrede rum i posen skal passe din bærbare nøje . Hvis det er for løs , så bør du få et ærme , også .

Brug en vandfast taske

På samme måde , som du ønsker at beskytte din notebook mod stød og skrammer , du ønsker at beskytte det mod vand . Ved gennemførelsen din bærbare pc , bør du overveje at gennemføre det i en pose , der er vandafvisende. Poser med nylon eller anden vandfast materiale vil hjælpe med at holde fugter , hvis du bliver fanget i regnen . De vil også hjælpe med at beskytte din bærbare pc fra kroppen fugt på en varm og svedig dag .

Komme af bloatware

De fleste nye notebook ( samt bærbare og stationære computere ) kommer med bloatware installeret på dem . Det er meget store filer, der er normalt for en prøveperiode alene eller er programmer , som du aldrig vil bruge . De bloat din notebook og bremse dets ydeevne , så slette dem unødvendige programmer .

ekstern hukommelse

Beskyt din bærbare hukommelse ved hjælp af eksterne lagringsenheder til at gemme dokumenter , billeder eller videoer . SD -kort og USB flash -drev er små og billige former for ekstern hukommelse . Du kan også bruge en ekstern harddisk , men de er meget dyrere end SD -kort og USB flash -drev

. Komme af støv

Støv kan give din notebook problemer . Hvis stykker snavs kommer i klemme under en nøgle , kan denne vigtige op med at virke ordentligt . Brug en dåse komprimeret luft for støv rundt på tastaturet , touch-pad knapper og afbryderknappen . Også støv portene på siderne , forsiden og bagsiden af din bærbare computer.

Brug en Screen Protector

Det er især vigtigt, hvis du har et dyrt LCD -skærm . Du kan købe en skærmbeskyttelse , der vil overholde uden at beskadige din skærm . Dette vil beskytte din LCD mod ridser , støv og snavs . At rengøre en beskyttet skærm , skal du bruge en ren , tør bomulds t-shirt eller en tør, blød klud og tør den forsigtigt.


Previous:hvordan du kan deaktivere Smart Card sikkerhed på min HP Compaq 6910p Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change