hvor hen til sikkerhedskopi Windows XP til en ekstern harddisk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-07-30

En af ulemperne at lagre information på din Windows XP personlige computer er risikoen for, at computeren kan gå ned , så du ikke få adgang til dine filer . Det giver ikke mening at sikkerhedskopiere dine filer på en anden intern harddisk , fordi hvis din computer bryder sammen, får du ikke kunne få adgang til dem . Du kan bruge en online- lagring site som Dropbox , men du er kun givet en begrænset mængde lagerplads gratis . En anden mulighed for dig , er at sikkerhedskopiere dine filer til en ekstern harddisk
1 .
Tilslut den eksterne harddisk til din computer . Sørg for, at eksterne drev er mindst samme størrelse som det interne drev på din computer , hvis ikke større .
2 .
Åbn " Start " menuen , og derefter klikke på " Tilbehør , " Systemværktøjer "og til sidst " Backup ".
3 .
Klik på "Næste ", når guiden Sikkerhedskopiering eller gendannelse vises .
4 .

Vælg " Sikkerhedskopier filer og indstillinger " i guiden , og klik derefter på " Næste ".
5 .
Vælg " Alle oplysninger på denne computer " på næste side , og klik derefter på " Næste . "
6 .
Vælg din eksterne harddisk i feltet " Vælg et sted at gemme dine backup " på næste side , og klik derefter på " Næste ".
7 .
Gennemgå oplysningerne om " Fuldfører guiden Sikkerhedskopiering eller gendannelse " side at sikre, at den er korrekt , og klik derefter på " Udfør ". Dine filer bliver kopieret over på din eksterne harddisk .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer PS3 data til den eksterne harddisk Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change