sikkerhed & ergonomiske problemer med CRT-skærme

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-07-07

CRT står for billedrør . CRT -skærme arbejde ved hjælp af en elektronkanon til at bombardere en skærm med elektroner , der får skærmen til at skabe billeder . LCD -skærme har erstattet CRT skærme i mange computing applikationer

Screen Flicker

Mange CRT skærme har ret lave opdateringshastigheder . Opdateringshastigheden er det antal gange i sekundet , at billedet på skærmen ændres. På opdateringshastigheder på mindre end 50 opdateres pr sekund , dette nogle mennesker kan opfatte en " flimmer " i billedet på en CRT-skærm , og kan føre til hovedpine og irritation .

Posture

Som med alle computerens skærm skærme , hvordan brugeren sidder , når du bruger computeren har en stor indvirkning på personlig komfort og kan påvirke langsigtede fysiske helbred . Den bedste måde at sikre en god ergonomi i at bruge en computer er at bruge en ergonomisk arbejdsstol , at dine arme kan få adgang til tastaturet , mens dine overarme er i vandret position , og sikre, at CRT -skærmen er direkte foran dit ansigt , så du ikke at flytte dit hoved til at se det .

Implosion

Set fra sikkerhed , det største problem med CRT -skærme er at det indvendige af CRT er ved lavt tryk . Hvis skærmen revner , vil CRT implodere , spredning glassplinter . Af denne grund , bør du sørge for CRT skærme er ikke ramt , mens de bliver flyttet .


Previous:hvordan man slår en computer til sikkerhed i hjemmet Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change