den bedste måde at sikkerhedskopiere en harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-30

En lang tid siden , var erhvervsmæssige formål den vigtigste grund til at mennesker brugte computere . Senere gaming syntes at være en personlig computer 's mest værdifulde kapacitet . Hvad computere bruges til i dag er næsten ubegrænset . De fleste mennesker opbevarer information såsom familiefotos , bank oplysninger og musik på deres computere « harddiske . Uanset hvilke oplysninger du vælger at gemme , sikkerhedskopiere din computer til en ekstern harddisk er den bedste måde at sikre , at du ikke mister nogen oplysninger.

Du skal bruge:
Ekstern harddisk


1
Slut den eksterne harddisk ind i stikkontakten . . Fastgør USB-ledningen til den eksterne harddisk , og sæt derefter den anden ende i USB- porten på din computer .
2 .
Vent til din computer for at installere driveren. Dette bør ske automatisk . Når driveren er installeret , vil den eksterne drev blive opført som en flytbar enhed i computeren .
3 .
adgang til din computers harddisk . Venstre -klik på "Computer " eller " Denne Computer ", afhængigt af dit operativsystem .
4 .
Højreklik på en mappe eller fil , du vil sikkerhedskopiere . Afhængigt af dine skærmindstillinger , bør du se en række mapper på den venstre side af skærmen .
5 .
Rul ned til " Send til " og lad din mus svæve over ordene. Dette vil vise en pop-up liste med valgmuligheder .
6 .
Klik på " Ekstern harddisk "eller " flytbar lagerenhed . " Et pop-up vindue vil vise status for overførsel . Afhængigt af hvor store filerne er , kan det tage et par minutter til en time .
7 .
Gentag med mapper og enkelte filer , indtil alle de oplysninger, du gerne vil bakket op har overført til den eksterne harddisk .
8 .

Klik på " Sikker fjernelse af hardware " ikon er placeret nederst , højre side af skærmen og følg alle vejledningen på skærmen . Når du er færdig , fjern den eksterne harddisk og lagt i et sikkert sted .


Previous:hvordan du sikkerhedskopierer en Magellan RoadMate 760 harddisk Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change