hvor hen til sikkerhedskopi en hel bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-03

Brugere af bærbare computere gemme digitale filer på en computers harddisk . I tilfælde af en harddisk fejl , menneskelige fejl eller fysiske skader , er det muligt, at disse filer kan blive beskadiget og potentielt tabt . For at undgå risikoen for tabte data , bør brugerne sikkerhedskopiere hele bærbare computers filer på et særskilt system , såsom en ekstern harddisk , online backup eller kopiere filer til en cd eller dvd

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk drev ( hvis du bruger harddisk backup -metode ) .
Tomme cd eller dvd ( hvis kopiere filer ) .

ekstern harddisk


1 .
Tilslut den eksterne harddisk , som skal have en lagerkapacitet , der er mindst størrelsen af den bærbare er hårdt kørsel , ved at tilslutte USB- kablet i computerens USB- port .
2 .
Vent da drivere til det eksterne udstyr installeres automatisk . Klik på " Denne computer ", og klik på det drev , der har samme navn som varemærke den eksterne harddisk til at åbne den.
3 .
Åbn den mappe på computerens harddisk, indeholder de filer, du ønsker at gemme . Klik på de filer , og trække dem til den eksterne harddisk vindue . Kopiere nye filer til den eksterne harddisk , hver gang du tilføjer dem eller redigere dem på computeren , så du har en sikkerhedskopi af den seneste version .
4 .
Højreklik på ekstern harddisk i " Computer " vinduet og vælg " Skub ud " , før du fjerner USB-kablet fra computeren .

Kopier filer til en cd eller dvd


1 .

Download en cd eller dvd-brænding software , hvis computeren ikke har en installeret ( se Ressourcer til links til eksempler ) .
2 .
Sæt en tom cd eller dvd i computerens optiske drev . Vælg " Brænd data til disk " fra valgmulighederne præsenteret i "Auto Play "vindue , der vises efter at disken er blevet anerkendt af computeren . Dette vil åbne computerens disk-brænder software automatisk .
3 .
Vælg alle filer , du ønsker at gemme til cd eller dvd ved at vælge dem på hovedskærmen af disken-brænderprogram . Holde mængden af data, der vælges til mindre end det samlede beløb for data disk kan holde . Lagerkapaciteten vil blive vist i en statuslinje i bunden af programmets hovedskærm .
4 .
Klik på " Burn " knappen for at starte brænde disken . Vent da brændingen er fuldført. Åbne " Denne computer "og derefter vælge det optiske drev for at kontrollere , at filerne blev brændt på disken .
5 .
Brænd en ny disk hver gang du tilføjer en ny fil eller opdatere en fil , så du har en sikkerhedskopi af den seneste version .

Online Backup


1 .
Installer online backup -software (se Ressourcer til links til eksempler ) ved efter på skærmen retninger .
2 .
Lad første automatiske backup at gå som fastsat af programmet. Dette kan tage flere dage at fuldføre , afhængigt af antallet af filer på computeren . Må ikke slukke for computeren, før programmet viser sikkerhedskopieringen er fuldført .
3 .
fastlægge en tidsplan for, hvornår at logge på online backup hjemmeside til indstille backup processer , som vil spare nye eller redigerede dokumenter automatisk .

delte drev


1 .
Åbn " Denne computer "og vælg "Netværk " knappen fra menuen til venstre . Vælg en netværksplacering for at uploade filer . Netværk er grupper af computere , der deler en enkelt server ( lagerplads ) og typisk findes i forretningsmiljøer. Indhente sikkerhedsoplysninger for netværket fra selskabets informationsteknologi ( IT ) afdeling , hvis det kræves .
2 .
Åbn mapper på computerens harddisk , som indeholder filer, du vil sikkerhedskopiere .

3 .
Åbn delte drev ved at gå til " Min Computer " og klikke på det delte drev efter tilslutning til netværket . Kopiere, og træk filerne fra harddisken til det delte drev . Kopiere filer ind i de delte mapper , hver gang de bliver opdateret, da de ikke er bakket op automatisk .
4 .
Luk det delte drev når du er færdig kopiering af filer .

Tips og Advarsler


  • Online backup programmer typisk tilbyde abonnementer på en månedlig eller årlig basis mod et gebyr .


  • Previous:hvordan man kan sikkerhedskopiere data på en harddisk Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change