backup løsninger til en mac & pc

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-18

Selvom aldrig velkommen , harddisk fejl eller nedbrud kan forekomme på pc'er og Macintosh- computere . Mens data recovery programmer kan gendanne mistede oplysninger på din harddisk , er de ikke altid helt effektiv , hvilket er hvorfor det er vigtigt at sikkerhedskopiere din harddisk på en månedlig basis.

DVD-RW -diske

DVD-RW -diske er ideelle , hvis du har brug for backup musik , dokumenter og billeder , som de holder op til 4,7 GB data pr disken, og kan genanvendes skrevet med nye oplysninger . Opbevar dem et sikkert sted at undgå at ridse bunden af disken , hvilket kan forårsage, at disken har læsefejl .

Online Storage

Online servere som MobileMe til Mac og Mozy at tilbyde online lagerplads til en månedlig eller årlige gebyr . Ud over at sikkerhedskopiere dine data online , kan du også få adgang til dine oplysninger fra enhver computer, der har en internetforbindelse og hente det til den pågældende computer .

Eksterne harddiske

Eksterne harddiske er til gavn for sikkerhedskopiering information , som de forbinder til computeren med et USB- kabel til hurtig overførsel og kan holde hvor som helst for 500GB til 1TB data . Disse enheder skal opbevares på et sikkert sted at droppe eller nogen form for skader, kan forårsage læsefejl , der forlader din eksterne harddisk ubrugelig .

USB -flash-drev

USB flash drev er nyttigt, hvis du ofte rejser og kræver opbakning op eller overføre små mængder af data på en harddisk . Disse enheder er omtrent på størrelse med din pegefinger , kan holde mellem 2 til 16 GB information og kan overføre op til 480 Mb i sekundet .


Previous:Hvordan kan jeg omformatere min Acer Aspire 3000 ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change