hvordan man beskytter inkjet udskrifter fra uv

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-25

I de tidligere dage i hjemmet inkjet -printere , udskriver , der blev oprettet var genstand for fading , når det udsættes for sollys . Printteknologi har forbedret for printer hardware, blæk og papir . Digitale print har nu en meget længere levetid . Der er stadig ekstra trin , der kan træffes for at beskytte inkjet prints fra fading effekter af UV . Dette er især praktisk , hvis du planlægger at vise udskrifter på et sted , der er i nærheden af et vindue eller på anden måde udsættes for sollys

Du skal bruge: .
Inkjet
. UV protectant spray .
Fotoalbum .
Billedramme med UV glas .


1 .
Print dine billeder ved hjælp af en inkjet-printer og lad blækket tørre . Undgå at udsætte udskrive til fugt eller ridser i overfladen .
2 .
Køb en UV protectant spray fugemasse . Disse er tilgængelige fra flere forskellige producenter, og kan findes på kunst forsynings-og hobbyforretninger . Sørg for , at spray giver UV- beskyttelse og er sikker at bruge på papir .
3 .
Ryst spraydåsen hvis det er nødvendigt . Hold spraydåsen et par inches fra overfladen af print og spray jævnt over hele papiret i korte , indtil det er fuldstændig overtrukket . Undgå, at spray til at samle op . Der henvises til vejledningen på dåsen for detaljer .
4 .
Place inkjet prints i et fotoalbum med arkivering klare sider . Udskrifterne kan ses på din fritid uden at udsætte dem for konstant lys . Sæt af udskrifter kan også lagres i kasser for at holde dem ude af lys og støv .
5 .
Sæt udskriver i en ramme med UV-blokerende glas . Nogle færdige rammer er til rådighed med denne type glas . Ellers UV-blokerende glas fås som ekstraudstyr fra professionelle forfattere .

gode råd og advarsler


 • Køb af høj kvalitet papir, der er beregnet til arkivering prints .
 • Brug kun syrefri , arkivering klæbestoffer og papir hvis du er scrapbooking eller knytte udskrifter til fotoalbumsider .
 • Brug kun syrefri måtter , hvis du er udformningen dine egne udskrifter .


 • Previous:hvordan man kan tage de interne batteri fra en bærbar computer Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change