hvordan man kan ændre grafikkort på bærbare computere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-19

Bærbare computere er blevet mere populære i de senere år , og folk er ofte bruger dem som deres primære computer . Hvis du har en bærbar computer , der er ved at blive gammel , kan du ønsker at opgradere eller reparere dele af det . Hvis du ønsker at ændre eller opgradere grafikkortet på din bærbare computer , kan du være i stand til at gøre det , men kun hvis det er understøttet af notebooken producenten

Du skal bruge: .
DVI-til- RCA -adapter


1 .
Find ud af , om din bærbare computers skærmkort er diskret eller en del af computerens bundkort . Dette vil indebære at kontakte fabrikanten eller gå til hjemmesiden og kontrol af specifikationerne for din bærbare computer . Hvis videoen kortet er diskret , det er adskilt fra bundkortet og potentielt foranderligt eller opgraderes . Hvis grafikkortet er indbygget i bundkortet , vil du ikke være i stand til at ændre det uden at udskifte hele bundkortet .
2 .
Bestil en udskiftning eller opgraderet skærmkortet fra den bærbare computer producent . Mens du kan købe denne del fra en tredjepart forhandler eller en online- auktion websted , vil det være vanskeligt at få den nøjagtige side , du er på udkig efter fra nogen , men computerproducenten. Dette skyldes, at den bærbare computer producenten bygger laptop grafikkort selv og er den eneste originale kilde til grafikkortet .
3 .
Installer grafikkort i din bærbare computer . At skifte ud grafikkortet , vil du sandsynligvis nødt til at dekonstruere de fleste af den bærbare computer , fjerne tastaturet , at LCD-skærmen og forskellige andre dele adgang til grafikkortet. Når du erstatter den , forsigtigt tilbage hver del præcis, hvordan det var før du tog det fra hinanden . Uanset om du udfører denne udskiftning selv afhænger af dit niveau af teknisk ekspertise . Hvis du ikke føler dig tryg tage ud din computer kan det være nødvendigt at have den bærbare fabrikanten sende en tekniker til at udføre ændringen .
4 .
Tænd den bærbare computer , når den er fuldt sat sammen igen , og kontrollere, at det fungerer korrekt ved at sikre , at grafik på skærmen vises , som de burde være . Kassér den gamle grafikkort , når den nye er blevet installeret og verificeret som arbejdstid .


Previous:hvordan man kan sætte en PC-skærm til en RCA -stik Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change