hvordan man karantæne dårlige sektorer, der anvender win xp

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-20

Chkdsk er en indbygget funktion der leveres som standard i Windows XP-operativsystemet . Chkdsk kan finde og reparere beskadigede sektorer , og hvis det ikke kan reparere dem , vil det sætte dem i karantæne . Dårlige sektorer er områder på harddisken , der er blevet uanvendelige . En dårlig sektor på harddisken betyder ikke, at harddisken er dårlig , det betyder bare, at en lille sektion har slået fejl. Det er vigtigt at karantæne disse dårlige sektorer for at forhindre operativsystemet i at forsøge at skrive til dem-hvilket kan resultere i korrupte data på din harddisk .
1
Klik på " Start " knappen på proceslinjen
2
. .
Klik på " Kør " -knappen.
3 .
Skriv " cmd "og tryk " Enter ". Dette vil åbne vinduet med kommandoprompten
4
Type . " chkdsk drevbogstav : /f " , hvor drevbogstav er det drev , du ønsker at søge dårlige sektorer . For eksempel , " chkdsk C : /f " vil kontrollere og rette C : drevet (det er betegnelsen for harddisken i de fleste pc'er ) . Den /f parameter vil karantæne dårlige sektorer , hvis de har brug for det . Tryk på " Enter " -tasten.
5 .
Genstart computeren .

gode råd og advarsler


 • at køre chkdsk på din computer, du skal have administrative rettigheder .
 • Alle filer skal være lukket , eller du vil modtage fejlmeddelelsen " Chkdsk kan ikke køres, fordi diskenheden er i brug af en anden proces . Vil du planlægge dette bind som skal kontrolleres det næste gang, systemet genstarter ? ( JA /NEJ ). "


 • Previous:Hvordan tilføjer jeg en HP-printer uden en disk ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change