Forskellen mellem almindelige PCI & PCI Express video

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-02

PCI har været det dominerende udvidelsesslot for generel hardware på pc'er siden 1995 , da Intel frigav Pentium . Som teknologien avanceret , en ny slot måtte gøres , og AGP var født . Til sidst , det var ikke nok til grafik , og resten af teknologien var begyndt at stamme PCI , så PCI Express er udviklet til at håndtere begge spørgsmål samtidig

Du skal bruge: .
Mac computer

Definitioner

PCI står for Peripheral Component Interconnect . PCI Express har den yderligere " udtrykke " tilføjede at bemærke den øgede hastighed og båndbredde i forhold til forgængeren .

Bus og Båndbredde

PCI er en 32- bit , 33 MHz interface , der leverer en teoretisk peak båndbredde på 133MBps ( megabyte per sekund ) . PCI Express er en 32- bit bus udnytter baner i stedet for en enkelt hastighed bus . PCI Express 3,0 støtter 1Gbps ( gigabyte per sekund ) per bane , op til 16 baner

Bus Type

Den oprindelige PCI -bussen er parallel , forstået som alle enheder tilsluttet til det deler båndbredde , og skal skiftes til at bruge det . PCI Express er en seriel bus , der ikke parallelt . Hver enhed har en punkt- til-punkt linje for kommunikation, der giver mulighed for flere enheder kan kommunikere på samme tid .

PCI Videokort

PCI grafikkort er langsomme , og bruger ældre teknologi . De fleste PCI grafikkort lavet i dag ( fra 2010 ) udelukkende anvendes til flere skærme opsætninger , der ikke bruger nogen 3D opgaver . Ingen PCI grafikkort bruger eksterne strømkilder .

PCI Express grafikkort

PCI Express- grafikkort er banebrydende grafikkort , sportslige den hurtigste RAM og GPU ( Graphics Processing Units ) til rådighed . De er i stand til at køre krævende 3D- applikationer , og har tendens til at kræve strøm fra en ekstern kilde .


Previous:Hvordan kan jeg ændre min ventilator temps ? Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change