Hvordan får jeg adgang min micro sd -kort på min Sansa ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-05

Sansa e200 -serien medieafspillere har udvidelsespladser tillader tilsætning af MicroSD ( Secure Digital ) kort for at give flere data skal gemmes og tilgås af enheden . En simpel metode til at tilføje eller fjerne musik eller videofiler er i forbindelse Sansa afspilleren til en computer via USB -porten . Sansa spillere har to tilgængelige driftsformer . Du er nødt til at vælge MTP ( Media Transfer Protocol) tilstand, hvis du abonnerer på betalt musiktjenester . I denne tilstand er MicroSD kort ikke vises . Hvis du vil se MicroSD -kort , skal spilleren være indstillet til MSC ( Mass Storage Class ) tilstand.

Du skal bruge:
Sansa media player
. Brugsanvisning .
MicroSD -kort .
USB-kabel .
Computer, der kører Windows OS .


1 .
Indsæt et MicroSD-kort i sin slot på kabinettet på Sansa -afspilleren. Der henvises til brugervejledningen for at finde placeringen af denne slot .
2 .
Power Sansa afspiller på . Brug valg hjulet på forsiden af afspilleren for at navigere til " USB -tilstand . " Klik på knappen i midten af hjulet for at vælge " USB -tilstand . "
3 .
Vælg " MSC " derefter klikke på knappen i midten af udvælgelsen hjulet for at bekræfte valget .
4 .
Slut USB- kablet til Sansa -afspilleren og til computeren .
5 .
Klik på "Start " og derefter klikke på "Min computer . " Dette vil åbne en Windows Explorer vindue, der viser alle tilgængelige drev . Du vil se to poster i forbindelse med Sansa afspiller , en repræsenterer spilleren selv og en anden repræsentant for MicroSD -kort installeret i afspilleren . Sansa spilleren og MicroSD-kort vil være repræsenteret ved en enhed navn efterfulgt af et drevbogstav microSD-kortet vil blive kaldt "Flytbar disk . "For eksempel :
Sansa E280 ( H : )
Flytbar Disk ( I : ) .
6
Dobbeltklik på den flytbare disk i Windows Stifinder for at se den Indholdet af MicroSD -kort .

gode råd og advarsler


 • Vælg MSC tilstand, hvis du tilslutter en Sansa afspiller til en USB- indgang på en bil audio system , så at det kan se og afspille indholdet af en installeret MicroSD-kort .
 • Du vil ikke kunne downloade Digital Rights Management beskyttet medier fra et abonnement websted såsom Napster eller iTunes , hvis din Sansa afspiller er indstillet til MSC mode .


 • Previous:CRT-skærme vs lcd -skærme Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change