hvordan man kan flytte musik i iTunes til en anden computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-30

Hvis du har købt en ny computer , vil du ønsker at overføre dit iTunes- musikbibliotek fra din gamle computer til den nye . Eller måske du blot ønsker at overføre en udvalgt gruppe af sange eller albummer fra din hjemmecomputer til din computer på kontoret . Du kan bruge flere metoder til at overføre musik fra en computer til en anden . At overføre en hel musikbibliotek på ¨¦n gang , skal du bruge en ekstern harddisk . At overføre mindre mængder af musik , kan du bruge blanke cd'er

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
Blanke CD'er .

brug af en ekstern harddisk


1 .
Tilslut din eksterne harddisk til din computers USB port .
2 .
Find dit iTunes- musikbibliotek i " Music " mappen på din " Macintosh HD " på en Mac , eller kigge efter den i " My Documents " på en pc .
3 .

Fremhæv mappen ved at klikke på det en gang på en Mac , eller venstre-klikke på det på en PC . Til at vælge mere end én mappe ad gangen , hold APPLE tasten på en Mac eller CTRL-tasten på en PC .
4 .
Træk og slip den valgte mappe eller mapper på ekstern harddisk ikonet på skrivebordet , hvis du bruger en Mac . På en pc , skal du højreklikke på mappen eller mapper, du har markeret , og vælg derefter " Send til " og derefter " Ekstern harddisk ". Filerne vil begynde kopieringen .

Brug blanke cd'er


1 .
Åbn iTunes , og vælg " Ny spilleliste " i " File " menu til at oprette en spilleliste med sange til at kopiere til en tom cd .
2 .
Træk og slip sange fra dit musikbibliotek til den nye spilleliste .
3 .
Indsæt en tom cd . Gå til den afspilningsliste, du vil brænde , og klik på " Brænd disk ".
4 .
Vælg en brænde hastighed og CD -format fra de tilgængelige muligheder . Vælg " Audio CD ", hvis du ønsker at være i stand til at afspille cd'en i ethvert stereo . Vælg " MP3 CD " for at gøre en disk , der kommer til at spille i de fleste stereoanlæg og der vil passe mere musik . Vælg " Data -cd "for at oprette en cd , der ikke vil spille i stereo , men vil holde meget mere musik . Vælg den tredje mulighed for at overføre mere musik på en gang . De fleste lyd- cd'er kan passe kun 80 minutters musik , og data -cd'er kan passe op til 700 megabyte data .
5 .
Klik på " OK " for at begynde at brænde disken .

gode råd og advarsler


  • Sådan overfører musik med en flash- drev , skal du følge de samme grundlæggende trin, du ville følge med en ekstern harddisk . Flash -drev , dog ofte ikke har så meget lagerplads som en ekstern harddisk , så du måske ikke være i stand til at overføre hele dit musikbibliotek på én gang .


  • Previous:hvordan man kan låse skrifttyper i Mac OS X Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change