hvordan man kan genvinde tabte data på din computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-19

Hvis du er på udkig efter en måde at gendanne data fra din computer , skal du ikke ærgre ! Det kan ikke være halvt så svært , som du troede, det ville være . Før du tager din computer til en professionel , kan du prøve et par af disse foreslåede tips til at gendanne mistede data på din computer
1 .
Windows Stifinder. Hvis du er på udkig efter en måde at gendanne data fra din computer , skal du ikke ærgre ! Det kan ikke være halvt så svært , som du troede, det ville være . Før du tager din computer til en professionel , kan du prøve et par af disse foreslåede tips til at gendanne mistede data på din computer .
2 .
finde det rette software . Hvis du har prøvet at bruge Windows Stifinder eller du ikke er i stand til at bruge denne metode , kan du prøve gratis software til datagendannelse . Utilsigtet sletning på grund af hardwarefejl eller vira sker hele tiden til mennesker , og det er mest almindeligt at miste noget undervejs . I dette tilfælde er der gratis datagendannelse software programmer, du kan være i stand til at finde til at hjælpe din opsving proces. Bare sørg for , at programmet er legit og fri for malware og andre typer af virus . Du kan finde mange gratis programmer på Download. com . De mest populære datagendannelse software er programmer som VirtualLab , og File Scavenger Data Recovery Utility .
Det er bedst at shoppe rundt , hvis du ikke ved hvordan man bruger nogen af de gratis programmer , der oftest har en avanceret indstilling til manuel nyttiggørelse , kan du shoppe rundt og få priser på en lav pris softwarepakke , der ville bedre passer til dine behov . Hvis du er villig til at betale for programmet , sørg for at det gør hver en bid af partition og registerdata opsving-til fremtidig brug
3
bruge en anden computer . . Dette tip er for tech-kyndige mennesker kun . Hvis du har ingen anelse om hvad man laver , er det tid til at tage det til en professionel . Men hvis du ejer en anden computer i dit hjem , kan du være i stand til at tilslutte andre harddisk til din computer længe nok til at starte det op og gemme filer , du har brug for. Du kan også bruge en anden harddisk med en installeret OS til at bruge det som den vigtigste drev . Som jeg sagde før , er dette sidste trin er kun for dem, som kender computere inde og ude .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke noget, du er usikker på .
 • Hvis alt andet fejler , tage computeren med til en professionel for data recovery .


 • Previous:hvordan du synkroniserer iPhone apps til IPAD Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change