hvordan man åbner flashdrev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-22

Flash -drev har været en velsignelse for deling af data . Deres store lagerkapacitet , hurtig lastning og losning af filer , og deres petite størrelse gør dem ideelle til at gennemføre vigtige filer på din person . Men , disse små vidundere er ikke godt , hvis du er i tvivl om, hvordan man åbner drevet for at se de filer, du har indlæst på det . Heldigvis processen er hurtig og nem på Windows , Mac og Linux operativsystemer

Åbning af en Flash Drive i Windows


1 .
Indsæt flashdrevet i en ledig USB -port på pc'en . Windows vil poppe op et vindue , der giver dig en liste over ting du kan gøre med dine nyindsatte flash-drev . Vælg indstillingen " Åbn filer for at se mapper " og derefter klikke på " OK " knappen . Dette vil poppe op et vindue med en liste over alle de filer, du har indlæst på flash- drev . Hurtigt og nemt, ikke? Men hvad nu, hvis det vindue ikke springer op ?
2 .
Bring up " Denne Computer " . Klik på " Start " knappen og derefter klikke på "Denne Computer ". Det vil vise dig en liste over alle de drev, du har til rådighed på dit system , alle mærket med et enkelt bogstav som " C " eller "D" Det primære drev vil fylde den første spot , C , med en sekundær harddiske eller CD /DVD -drev regnskabsmæssige efterfølgende bogstaver i alfabetet . Flashdrevet vil typisk være opført efter din CD /DVD -drev , og det vil ofte være mærket med navnet på fabrikanten af det flashdrev ( medmindre du har ændret navn til noget mere personligt ) .
3 .
Dobbeltklik på flash -drevet under "Denne Computer ". Dette vil vise dig indholdet af flash -drev og giver dig mulighed for at arbejde med dine filer .

Åbning af et flashdrev i Mac /Linux


1 .
Indsæt flash drev i en ledig USB -port på computeren .
2 .
Find ikonet for dit nyindsatte flash -drev på skrivebordet . Macintosh og Linux- operativsystemer deler samme bedstefaderen : Unix . Dette gør processen for at åbne Flash-filer under disse to styresystemer næsten identiske . Når du indsætter et flashdrev i USB- porten på dit system, vil operativsystemet placere en ikon for enheden på skrivebordet . Du kan også finde flash drev, hvis du har en fil navigation vindue åbent . Det vil blive placeret i den venstre rude i dette vindue , og vil have det samme navn som den ikon på skrivebordet . Dette navn vil typisk være navnet på producenten af din flash -drev ( medmindre , som nævnt før , har du ændret navnet selv ) .
3 .
Dobbeltklik på ikonet for den flash -drev . Dette vil åbne et vindue , der viser dig de filer , der er placeret på din flash -drev . Du kan nu arbejde med dem som sædvanlig .


Previous:hvordan man omformatere en harddisk til at arbejde på en mac & en pc Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change