hvordan man kan tilføje hukommelse til en mac power g4

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-22

Tilføjelse RAM ( Random Access Memory ) er en af de hurtigste og nemmeste måder at opgradere din Mac-computer . Mere RAM giver dig mulighed for at køre flere programmer samtidigt og køre visse applikationer hurtigere og mere effektivt . De fleste Power Mac G4 -computere har 03:58 slots til RAM . Du kan opgradere en Power Mac G4 op til 2 GB RAM. Forsøg på at installere noget mere RAM end som kan have negativ indflydelse på ydeevnen af din maskine

Du skal bruge:
1 til 4 pinde af 512MB RAM


1
<. br > Tjek dit system for den type RAM , der er kompatibel med din computer . Klik på æblet i øverste venstre hjørne , og klik derefter på " Om denne Mac . " Et vindue vil poppe op, der vil vise , hvilken type processor du har og hvilken slags RAM er kompatibelt med din computer . De fleste Power Mac G4 vil bruge SDRAM ( Synchronous Digital Random Access Memory ) . Klik på " Mere info " og derefter klikke på " Memory "for at finde ud af , hvor mange slots din G4 har til rådighed .
2 .
Sluk computeren og tag strømforsyningen ud af stikkontakten beholder . Det er aldrig godt , eller sikkert at arbejde på elektrisk udstyr , mens den er tilsluttet og tændt . Afmonter alle eksterne enheder , USB eller Firewire -kabler .
3 .
Træk håndtaget på siden af G4 og træk sidepanelet ned . Dette giver dig adgang til alle de interne komponenter i computeren.
4 .
Sæt RAM til de tilgængelige slot . Juster hakkene i stick RAM med hak i RAM slot . Skub langsomt RAM ind i holderen, indtil den klikker på plads . Forsøg ikke at tvinge RAM ind i åbningen . RAM er nemme at skade hvis de håndteres uforsigtigt .
5 .
Luk op for computeren . Tilslut strømkablet , periferiudstyr og diverse datakabler .
6 .
Tænd for computeren og derefter klikke på æble i øverste venstre hjørne . Klik derefter på " Om denne Mac " og derefter klikke på " Mere info "og gå til "Memory "-fanen . Kontrollere, om den nye RAM vises i menuen . Hvis det ikke sker, kontakt en computer tekniker . Du kan have installeret RAM forkert eller beskadiget din RAM slots , eller din RAM er ikke kompatibel med dit system .

gode råd og advarsler


  • Sørg for RAM du køber, er normeret til brug i en Power Mac . De fleste Power Mac bruge PC -133 SDRAM .


  • Previous:hvordan man kan se de seneste udskrive historie Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite     

    Kommentarer

    Code:
    change