hvordan du beskytter din MacBook mod ridser

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-17

MacBook bærbar er forpligtet til at lide af ridser , skrammer og mærker fra ofte transportere enheden , såvel som almindelige slid og ælde . Selv om nogle ridser er uundgåelige , kan du forebygge større ridser opstår ved at dække din bærbare computer med en hård sag , ærme eller en bærbar computer taske . Disse Macbook tilbehør kan findes hos Apple butikker , computer tilbehør butikker og online

Du skal bruge: .
Beskyttelsesomslag
Laptop taske .
Hård taske.


1 .
Køb en bærbar ærme . Laptop ærmer specifikt til MacBooks dækker dem fuldstændigt din bærbare computer og beskytter det ved hjælp af en neopren eller skum materiale for at forhindre ridser opstår i transit . Ærmer spænder fra $ 29 til $ 49 fra 2010 , afhængigt af kvaliteten af ærmet og mærket . Hvis du vil bruge ærmet , skal du blot lukke din bærbare computer og forsigtigt glide den bærbare i ærmet .
2 .
Køb en bærbar computer taske . En bærbar computer taske bør altid bruges , snarere end en almindelig tote eller rygsæk , som det indre af den bærbare computer taske er glat for at undgå utilsigtet ridser til den bærbare overflade . Laptop tasker koste mellem $ 30 til $ 69 fra 2010 til grundlæggende tasker og mellem $ 99 til $ 199 fra 2010 for designer tasker til bærbare . Kig til laptop tasker , der er designet til MacBook , som du ikke ønsker en stor pose , der får din bærbare computer til at flytte rundt . Brug et ærme eller hård sag med en laptop taske for maksimal beskyttelse.
3 .
Køb en hård sag . En hård patronhylstre til MacBook giver beskyttelse mod ridser ved hjælp af en gummi materiale til at dække yderstof af den bærbare computer. Sagen har en slids for nem adgang til dine porte og små huller , der giver den bærbare 's fans ordentligt cirkulere luft . Skub bunden af Macbook i den hårde sag , og træk de resterende ende over Macbook skærm , indtil det sikkert lægger .


Previous:hvordan du fjerner en c -drev Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change