hvordan du installerer et PCI seriel port

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-12-31

De fleste computere ikke længere er udstyret med seriel porte på deres bundkort . Ved hjælp af en seriel enhed kræver installation af et PCI -kort i computeren . De fleste desktops har mindst én ledig PCI -slot til udvidelse af havne , og installation af PCI -kort er enkel og kræver kun få værktøjer . Når PCI -kort er installeret på din computer , kan du bruge sin serielle porte for at vedhæfte dit serielle enheder til computeren

Du skal bruge: .
PCI seriel port kort
Stjerneskruetrækker.


1 .
Tag din computer og placere den på en ren bord med cd -drev mod dig . Læg computeren forsigtigt ned på sin højre side . Vend computeren , så bunden af maskinen vender mod dig .
2 .
Find skruer eller smæklåse, holde sagen dækning sikker . Nogle computere har et par skruer på bagsiden af sagen , som fastgør venstre panel , mens andre har et par af låse , der skal løftes . Fjern skruerne eller løft låse og forsigtigt skubbe tilfælde dække ud af computeren ved at trække det op og væk fra forsiden af maskinen .
3 .
Find en tom PCI slot . PCI slots er hvide slots på enden af bundkortet tættest på dig . Hver tom PCI slot har en tilsvarende PCI slot på bagsiden af computeren .
4 .
Fjern PCI dækslet , der svarer til PCI slot , hvor du vil installere din PCI Serial Card . Fjern den skrue , som holder dækslet på plads og forsigtigt løfte dækslet op af sagen ; gemme denne skrue . Nogle slot dækker, ikke har skruer og skal udstanset af sagen .
5 .
Ret dit PCI -kort med PCI slot og lavere kortet ind i sagen . Forsigtigt skubbe ned på kortet, indtil det er sat helt ind i åbningen . Udskift skruen fjernet i trin 5 for at sikre PCI -kort til computeren sagen . Hvis computeren sag ikke skruer til at sikre sin plads dækker , skal du bruge skrue med PCI -kortet .
6 .
Luk computeren sag ved at erstatte panelet til venstre og fæstnes . Sæt din computer i , og tænd den . Installer de drivere , der fulgte med PCI kortet , inden du forsøger at bruge sin serielle porte .

gode råd og advarsler


 • Gem PCI dækslet . Hvis PCI -kortet skal fjernes , kan dækslet udskiftes for at forhindre støv i at trænge ind på computeren .
 • aldrig arbejde på en computer , mens den er sluttet til en strømforsyning .


 • Previous:hvordan du tilslutter en ekstern harddisk til vista Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite   

  Kommentarer

  Code:
  change