hvordan man kan kontrollere hastigheden på en sag fan

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-07

En sag fan refererer til interne blæser som afkøler hardwaren på en computer . De fleste computere har flere fans , men det primære koeleanordning i de fleste computere kaldes CPU blæseren . Hvis din computer kører for varmt , kan hastigheden på din sag fan ikke være hurtige nok til at tilstrækkeligt afkøle den interne hardware . Dette kan medføre problemer for din computer , herunder at tvinge computeren til at lukke ned på grund af overophedning . Du kan kontrollere ventilatorens hastighed ved hjælp af et gratis program

Du skal bruge: .
En iPad .
iWork ca .


1 .
Hent og installer en hastighed skærm . Der er mange tilgængelige , men SpeedFan er et gratis program . Se Ressourcer til en download-link , sammen med et link til en Mac-venlig applikation.
2 .
Start SpeedFan og vente på blæseren hastigheder for at registrere . Dette kan tage et par sekunder , så vær tålmodig .
3 .
Læs hastigheden på din blæser fra hovedmenuen . Der vil være vise læsninger af tre fans : CPU fan , chassis-blæser og magt fan . Hastigheden vil blive vist i omdrejninger per minut ( RPM ) .
4 .
Luk SpeedFan og åbne flere programmer . Det gør ikke noget , hvilke programmer du åbner . Flere applikationer vil bruge computerens ressourcer og få computeren til at varme op . Hvis du tjekker din fan hastigheder , du vil være sikker på hastigheder på ventilatorer er stigende , når mange programmer kører.
5 .
Open SpeedFan og registrere hastigheden af alle tre fans igen . Den RPM'er bør øges.


Previous:hvordan man bruger iWork på iPad Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change