hvordan man kan fotografere en lav lys landskab bedre og god måde

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-03

Fotografering
1 .
Det er en god idé at formulere en plan for et angreb før skumringstimen så spejder ud en position , mens der er et andet tilgængeligt lys og få fat i et par oprettet skud til at sikre din scene fungerer, og vil være fri for distraherende objekter . Bylandskaber er bedst set fra en afstand , mens seascapes er mere dramatisk tættere på kystlinjen . Overvej kompositoriske elementer for at tilføje skala , renter og kontekst . Når tusmørket sker du kun har ca 20-30 minutter for optimal skydning tid så vær klar til alle eventualiteter .
Det bedste tidspunkt at skyde en lav lys scene begynder blot en halv time før solnedgang , indtil en halv time eller så efter ward , da dette vil producere smukke farve i himlen , resonating i en udstilling af pink , lilla , røde , appelsiner i sidste ende forsvinde ind i en gådefuld blå . Denne nuance himlen er mere nyttigt end nattehimlen som eksponering gange kan blive reduceret, hvis og hjælper med at definere emner i scene .
Nøglen til fejlfri lave lys skud er lang eksponering , hvilket betyder, langsomme lukkertider , så en robust stativ er utvivlsomt dine mest vitale tilbehør . Manfrotto og Gitzo producere solid, men lette produkter , som er ideelle til landskab skytter . Dog kan den stadig bærbare og utroligt fleksibelt Gorillapod være en stor velsignelse , når den kreative vinkler eller positioner der ønskes . Ved at støtte dit kamera, du vil være i stand til at sænke følsomheden og falde støj , men lade lukkeren åben så længe det er nødvendigt , uden at bekymre sig om slørede .
2 .
Hvis du er uden et stativ , men kan ikke modstå en fange så se sig om efter en anden form for støtte , det være sig i toppen af en væg , toppen af en skidt bin , et hegn , jorden , din rygsæk eller endda din sko-der er mange måder at komme omkring dette problem . Hvis der er bogstavelig talt ingen objekter til at understøtte dine sæt fra undersiden , så prøv lænet mod en bygning eller stærk struktur i stedet , og tryk på kameraet ind i det og støtte det så roligt som muligt med hånden under
# Så begynd ved at indstille dit kamera på et solidt stativ og skifte enheden til manuel eller lukkertidsprioritering hvis du er ønsker det. Sænk ISO til 100 ( for nogle DSLRs du kan få brug for at få adgang til en undermenu for at finde denne værdi ) og dial i en lukkertid på 15 til 20 sekunder (dette vil tage nogle trial and error at finde den optimale værdi) . Med hensyn til blænde du vil ønsker fange en længere dybdeskarphed at sikre langt væk elementer inden din scene forbliver i fokus , så prøv varierende fra F9 til F14 .
I forhold til objektiver , jo hurtigere jo bedre , og en sund bred vinkel vil trække hele scenen i , noget som en 12- 24mm eller 10 . 5 fiskeøje kan producere spændende resultater . Men en zoom linse kan være til gavn , når du optager en by scene til at trække i dele af skyline eller lege med perspektiv .
Brug en automatisk hvidbalance kan resultere i manglende glans , så farverne indstille din hvidbalance manuelt eller dial-in 5500K , da dette er den gennemsnitlige farve dagslys . Er tilrådeligt at skyde i RAW men som du kan altid ændre WB i behandlingen , hvis nødvendigt.
Et andet centralt stykke kit er en fjernbetjening udløserknappen gerne Nikons ML-L3 trådløs styring , der arbejder med Nikons entusiast sortiment af kameraer , D40 , D40x , D60 , D80 og D90 . Der er mange varianter af overgang derude for alle mærker og modeller, nogle trådløse andre tøjret . Fordelen ved en fjern udløseren fotografen kan sikre, at de ikke utilsigtet skubbe kameraet under det engagement , da dette ville vise om indfangning som ryste eller sløre , fordreje den generelle skarphed og klarhed . Et andet trick til at ansætte , hvis du er uden en fjernbetjeningsudløser er at bruge selvudløser .
Hvis du har en udløser frigivelsen denne praksis et skridt videre ved at ansætte kameraets pære indstilling og spejllås funktionalitet . Første tryk på udløseren for at låse spejlet ud af vejen og vente for eventuelle vibrationer at aftage derefter trykke på udløseren igen for at starte eksponeringen , men hold den nede så længe du ønsker optagelse til sidste .
3 .
Kamera fabrikanter optrapper deres spil hele tiden presser DSLR -teknologi til de grænser , mest for nylig og måske især er Nikons D3S der er i stand til at skyde ved ISO 200 til en imponerende 12. 800 . Endnu længere denne ISO kan udvides til en hidtil uset 102. 400 . Ved at udnytte højere ISO'er som denne fotografer kan prøve fotografering i svagt lys håndholdt som lukkertider i tilstrækkelig grad kan øges .
# Selv kraftcentre som D3S klare beundringsværdigt med støj , kan det samme ikke siges om alle kameraer . Derfor , hvis du gør vælge en høj ISO stedet eller støtte enheden med et stativ støj er uundgåeligt . Men der er måder at reducere effekten . Første din enhed kan tilbyde en støjreduktion system , aktivere dette, og kameraet vil automatisk søge efter den forkerte farvede pixels i din scene og kortlægge de korrekte værdier i stedet . Dette er ikke den bedste idé som helst måde , men er en mulighed, hvis håndholdt optagelse er den eneste mulighed . Der er mange Støjreduktion software -produkter tilgængelige på markedet, der kan løse dette problem post fange så godt, og hvis behandlingen i Photoshop vælger at behandle som en 16- bit fil i stedet for en 8- bit én som du vil beholde flere billede oplysninger, som vil udvide muligheden for at komme skygger fra brændt højdepunkter og hente detaljer fra skyggerne-både en fare for lav belysning .
Indarbejde en forgrund element for at tilføje interesse , skala og for at hjælpe kontekstualisere stykket . For eksempel kombinationen af naturlige og kunstige lys kan være meget dramatisk i bylandskaber , vil et højt niveau af lysforurening farve nattehimlen og den enorme mængde af glødende orbs spreder lys over scenen , men inklusive en bro , motorvej eller struktur medvirke til at lede beskueren ind i rammen . Hvis det er en tusmørke landskab du ønsker at overveje en diagonal række af træer , et hegn , en hæk -eller bondegård . Ligeledes med et hav scene indarbejde et fyrtårn , Cliffside eller groyn .
# Med så meget eller så lidt der foregår i dit lille lys scene i kan være en opgave at vide, hvor man måler fra så sæt dit kamera til matrix eller multi-segment lysmåling og tage flere aflæsninger ved hjælp af elementer i din scene til at bedømme den optimale værdi . Ideelt set er det bedst at starte med en mellemtone frem højdepunkter eller skygger , og hvis du bruger et zoomobjektiv , skal du rulle ind på meter fra detaljerne i motivet eller objektet og derefter zoome ud igen for at komponere billedet .


Previous:hvordan du udskriver bedre billeder digitalt billede print Next:hvordan man kan ændre lydstyrken på en Toshiba Satellite 

Kommentarer

Code:
change