hvordan man kan konvertere en seriel port Wacom til usb

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-04-14

De ni-bens seriel port blev elimineret på de fleste nye computere med ankomsten af Universal Serial Bus ( USB ) port . Før USB , handlede den serielle port i samme kapacitet , så mange slags perifert udstyr til at oprette forbindelse til en computer . Den serielle port blev hæmmet af langsomme overførselshastigheder og skæve forbindelsesproblemer . Hvis du har en Wacom tablet , der forbinder til en computers seriel port , er det muligt at bruge en seriel -til-USB -adapter til at forbinde til en nyere computer, der ikke har en seriel port .

Du skal bruge:
Serial -til-USB-adapter
. USB -kabel .


1 .
Indsæt den cd , der fulgte med den serielle -til-USB -adapter i cd-rom- drev .
2 .

Følg vejledningen på skærmen , hvis installationen ansøgningen startes automatisk. Dobbeltklik på cd -rom -drev , og derefter dobbeltklikke på installationsprogrammet ikonet for at starte på skærmen , hvis de ikke kom på automatisk .
3 .
Sæt et USB-kabel til adapteren, hvis man ikke allerede er sluttet til den . USB- port på adapteren vil sandsynligvis ligne en D eller U-form . Match stikket på kablet til det sted på adapteren , hvor det passer , og skub det ind, indtil den sidder helt inde .
4 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på computeren . Denne port vil være ca 1/2-inch lang og 1/4-inch bred og vil have en hvid bar på den ene side . Match den hvide bjælke på kablet til den modsatte side af den hvide bjælke på computerens port . Producenter af disse adaptere generelt rådgive slutte USB- kablet direkte ind i en computer USB- port , og ikke i en USB- hub .
5 .
Tilslut din serielle enhed til adapteren . I de fleste tilfælde din serielle enhed vil have en ni-hullers hunstik , og adapteren vil have en ni-bens hanstik . Skub de to sammen og stram de to skruer på hver side af adapteren .
6 .
Følg serielle enhed producentens anvisninger til at konfigurere enheden til at kommunikere med adapteren . I de fleste tilfælde vil enheden have en " Systemindstillinger " option , hvor du kan vælge den serielle -til-USB -stik , du lige har installeret .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har problemer med forbindelsen , så besøg webstedet for adapteren producenten og søge efter opdaterede drivere til dit operativsystem . Hent dem og installere dem .
 • Tilslutning til Mac OSX og derover , og i nogle tilfælde OS 9 , kan være problematisk. Ifølge WACOM har Mac afbrudt støtte til alle ældre enheder, der bruger en seriel forbindelse .


 • Previous:Corsair Grundlæggende Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change