DIY laptop polstring

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-11

På trods af alle annoncer, der vises brugerne gladeligt læssede omkring deres laptops rundt i bilen eller i lufthavnen , og skubbe dem i tynde , fashionable skuldertasker , blot disse yderst delikat maskiner kan ikke tåle denne form for hårdhændet behandling . De fleste soft- sidet laptop skuldertasker og rygsække ikke tilbyder tilstrækkelig beskyttelse . Hvis du bekymre dig om din bærbare computer , udforme din egen polstring eller taske er en god idé

Hvorfor så delikat ?

En bærbar skærm bruger en tynd plade af glas, der beskytter den flydende skærm krystaller og elektronik, der befaler dem . De fleste bærbare skærm sag kanter , som dækker bagsiden af skærmen , er lavet af vinyl plastic mindre end 1 /8 tomme tyk . Det tager kun et par pounds af pres på den helt rigtige sted at knække skærmen . Denne form for skade normalt deaktiverer skærmen helt . Selv når skærmen glasset er kun revnet "lidt " den bærbare computer er farlig , fordi skærmen " goo " bag glasset indeholder kviksølv . Stød kan også skade laptops nemt . De fleste harddiske kan ikke overleve at være faldet mere end 18 inches på en hård overflade . Når din laptop tasken er proppet ind i en overhead flyselskab rum , er chancerne for at bryde computeren er stor. Når tasken er droppet at komme ud af en taxa , katastrofe væve .

Padding om mere beskyttelse

Ideelt set den bedste beskyttelse for en bærbar computer i transport er en hård ensidig kuffert eller attache sag . Hvis du vil have noget mere moderne, overveje at tilføje beskyttelse til din bærbare computer taske eller andet egnet pose dit valg . Hvis du har en 15- tommer bærbar , skal du vælge en 17- tommer laptop taske , og tilføj et lag af polstring til det . Hvis du har en 17- tommer bærbar , kigge efter en meget stor skulder eller messenger taske , som du kan rumme tilføjet polstring for øget beskyttelse .

hvor tilføje Padding

Convoluted eller " æg kasse " skumgummi giver den bedste dæmpning for en bærbar computer taske .
Tilføj en ark af skum , som er 1 1 /2 til 2 inches tyk til den brede front og bunden af posen , så den kan beskytte skærmen ligegyldigt hvor du placerer den bærbare i posen . Tilføj strimler af 2- tommer krumme skum til de fire kanter, så godt, for at beskytte mod stød . For de mest beskyttelse , sætte et ekstra ark af tynde plast ( som du kan købe på en håndværk butik ) mellem højtravende skum og de eksisterende polstring eller inde i posen.

Andre forholdsregler

Du må ikke lim eller Velcro denne nye polstring på plads . Hvis det har tendens til at komme ud af posen , når du fjerner den bærbare computer , er dette en god ting . Det tvinger dig til at tænke genoprette polstring omkring den bærbare computer i den rette måde som du pakker op at gå. Pak ikke AC adapteren eller en notebook mus , så det hviler på den flade top af den bærbare computer . Et slag i ansigtet af posen kan forårsage perifer at overføre chok til skærmen og bryde den . Ideelt set bør du gemme vekselstrømsadaptere og mus langs kanten af den bærbare computer kun , og du bør ikke tillade dem at skifte i transit .


Previous:hvordan man får en bærbar computer til at genkende en cd-brænder Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change