Hvad skal jeg bruge for at skifte mellem to fladskærme ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-25

Der er to forskellige tilgange til " skifte " mellem to skærme , og hver metode har sine egne krav til hardware . En metode til " skifte " indebærer brug af to skærme samtidig med en computer og en udvidelse af Windows -skrivebordet over begge skærme . Den anden metode til at " skifte " indebærer sende det samme skrivebord henblik på en mere end én skærm samtidigt og skifte der overvåger er " på " eller " . off "

Dual Monitor Skift

De fleste stationære computere leveres med en enkelt skærm -port og et skærmkort , der understøtter kun én skærm . Men det er muligt at konvertere din nuværende computer til en dobbelt skærm sat op med en ny PCI-eller PCI-Express dual eller to -head grafikkort . Denne video kort har to af de blå DB9 skærmen havne eller en DB9 -port og en Digital Video Interface ( DVI) . Du kan konvertere DVI til brug med en standard skærm ved hjælp af det medfølgende DVI til DB9 -adapter inkluderet i den dobbelte skærmkortet emballage . Denne indstilling er ikke tilgængelig for bærbare computere, men de eksterne dobbelt skærm enheder kan købes til at udføre den samme opgave .

Installation af en Dual Monitor kort

Sluk dit skrivebord og tag alle de bageste kabler . Åbn sidehuset dækning . Fjern eventuelle PCI- slot dæksler og installere den nye dual grafikkort i PCI -slot . Fastgør nyt kort med dækslet skruen . Recable computeren : Sæt din video monitorer til havne på det nye kort . Reboot . I nogle tilfælde vil ikke noget billede kommer op på skærmen . Fjern skærmen stik og flytte den til den gamle blå DB9 stik indbygget i din maskine . I de fleste tilfælde vil Windows -skrivebordet vises nu . Installer drivere til det nye kort fra produktet disk, der fulgte med det nye kort . Genstart computeren , flytte kablerne tilbage til den nye video -kort. Skærmbilledet vil nu vises .

Indstilling af en Dual Monitor Set Up

Gå til " Start "," Control Panel ", " Display " og " Indstillinger ". Du vil se to afbildet skærme . Klik på " identificere " og et stort antal , "1 " og " 2 " vil poppe op på hver af dine skærme . Set som monitor er det " primære " skærm ( 1 ) og om du ønsker den anden skærm ( 2 ) til " klon "hvad der er på det første skærmbillede , eller fungere som en " udvidelse " af det første skærmbillede . Klik på " Anvend "og " OK ", og genstarte din maskine . Du skal have to velfungerende overvåge visninger af din Windows- skrivebordet .

Monitor Skiftere og Splitters

En enhed kaldet en " KVM Switch " kan købes online eller i mange computer dele butikker til at oprette to ( eller flere ) overvåge billeder , så godt. At oprette en KVM switch , skal du sætte kabel, der følger med KVM switch i din nuværende blå DB9 -port på computeren ( eller video out port på din bærbare computer) og derefter ind i KVM "i " havn . Stik så mange som to , fire eller flere skærme i KVM Switch "out " havne . Du kan derefter aktivere som overvåger skal vise din computers skrivebord skærm med den tildelte skærmen skifter . En simpel KVM switch vil ikke forlænge din Windows-skrivebordet på tværs af flere skærme , medmindre det er bygget til dette formål . Højere ende KVM switche vil rent faktisk udfører på denne måde og kan endda bryde eller " split "et skærmbillede i sektioner til visning på tværs af fire eller otte skærme i en " jumbotron " type mode .


Previous:hvordan man kan ændre native opløsning på en LCD- skærm på en bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change