Hvordan opdaterer jeg USB-drivere til 2,0 ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-31

Universal Serial Bus eller USB , porte på din stationære eller bærbare computer er handy enheder , der gør det muligt hurtigt at tilslutte en ekstern komponent til din computer system . Først indført i 1996, er USB 1,0 -porte foretrak alternativer til de ældre serielle og parallelle porte, der bruges til at tilslutte enheder som printere og joystick . I 2000 USB 2,0 blev oprettet : USB 2,0 -porte operere næsten 40 gange hurtigere end USB 1,0 -porte

Opdatering til USB 2 . 0

Forskellen mellem en USB 1,0 port og en USB 2,0 port går langt videre end blot de chauffører , da de er to helt forskellige enheder . Det er ikke muligt blot at opdatere drivere og ændre en USB 1,0 i en USB 2,0 port . Men , hvis du har udstyr , der kræver en USB 2,0 port , der er to løsninger til rådighed for at løse dit problem .

Bagudkompatibilitet

Heldigvis , USB 1,0 og 2,0 porte er bagudkompatible med alle USB -enheder . I alle tilfælde , en USB 1,0 -enhed som en ældre USB- mus , vil stadig fungere normalt på en USB 2 . 0 havn . De fleste USB 2,0 enheder vil arbejde på en langsommere USB 1,0 port også . Disse enheder kan ikke løbe så hurtigt som de burde , og Windows kan " klage " over denne ( ved at sende dig en pop-up -meddelelse om problemet ), men de vil stadig fungere til en vis grad i de fleste tilfælde .

Der er et par USB 2,0 enheder, men , der ikke vil køre på alle på en USB 1,0 port , herunder de fleste nyere digitale kameraer , de fleste nyere printermodeller , og nogle USB ekspansion hubs . Hvis dette sker , kan det være nødvendigt at gå til den anden work-around løsning : opgradering af hardware .

Opgradering USB porte

Om din er en stationær eller en bærbar computer , kan du tilføje nye USB 2,0 -porte til din maskine . Dette er en enkel og temmelig billig hardware -opgradering, der vil producere reelle fordele på lang sigt . For en stationær computer , køb enkelt og installere en ny USB 2,0 PCI -kort . USB 2,0 -kort fås med en , to eller fire USB 2,0 -porte og er nemme at installere . Nogle PCI USB -kort også tilbyde en super-hurtig 1394 Firewire -port til hurtige videokamera uploads . Til en bærbar computer , køb en ny USB 2 . 0 PCMCIA -kort . Disse PCI " side slot " kortene normalt tilbyder to USB 2,0 -porte eller en kombination af en USB 2,0 port og en FireWire-port.

USB 2,0 hubs

Du kan også udvide antallet af tilgængelige USB 2,0 -porte på din maskine med brug af en USB 2,0 hub . Dette er især nyttigt , hvis du kun har en USB 2,0 på din maskine, men selv mange USB 2,0 enheder , såsom en USB- tastatur , mus , printer , ekstern harddisk og webcam . Du kan ikke tilslutte en USB 2,0 hub i en USB 1,0 port og magisk omdanne systemet i USB- 2 . 0 .

USB 2,0 kompatibel hubs fås i forskellige størrelser og stilarter , herunder " uden strøm "og " powered " enheder . " Powered " enheder har deres egne elektriske stik og kilden, mens " uden strøm " hubs trække strøm fra computeren via USB-stikket . Af de to , er det drevet hub foretrække . USB-hubs er især praktisk, hvis du ikke har nogen praktisk USB -porte på forsiden af dit skrivebord tårn .


Previous:hvordan man får et spil på en usb driver Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change