Mac mini fejlfinding

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

Mac mini er den mest energi-effektive stationær computer på markedet . Den har en processor på op til 2,66 GHz og op til 500 GB hukommelse . Computeren også har fem USB- porte og en FireWire 800 port . På trods af alle sine fantastiske funktioner , kan du lejlighedsvis løbe ind i et problem, du ikke ved hvordan at løse. Prøv fejlfinding af problemer på egen hånd , før du kontakter kundeservice

problemer med et program

Hvis du har problemer med et program , der ikke er en Apple program , bør du kontakte producenten . Ofte vil software producenterne har opdateringer til deres software direkte på deres hjemmeside . Hvis du ønsker at indstille din Mac mini til automatisk opdateringer til den nyeste Apple -software , kan du gøre det via Softwareopdatering i Systemindstillinger (som du kan få adgang fra Apple -menuen ) .

AirPort Wireless Spørgsmål

Hvis du oplever problemer , når du bruger AirPort trådløs kommunikation , skal du kontrollere at se, at softwaren er konfigureret korrekt . Sørg for, at den computer, du forsøger at oprette forbindelse til , er udstyret med et trådløst adgangspunkt og at du er inden for rækkevidde af antennen på den anden netværkets access point . Kontrollere AirPort -signal niveau . Du vil se op til fire streger på den status ikon, som kan findes i menulinjen . Også huske, at genstande oven på computeren kan forstyrre signalet .

Skubbe en disk

Hvis du har problemer med at skubbe en disk , skal du lukke alle kørende programmer , og tryk på " Skub ud " tasten på tastaturet . Hvis dit tastatur ikke er en Apple en , kan du prøve at trykke på F12 . Hvis det ikke løser problemet , skal du åbne et Finder vindue og klik på ikonet Skub ud , som ligger ved siden af disksymbolet i indholdsoversigten . Du kan også trække disksymbolet i papirkurven . Hvis alt andet fejler , så prøv at genstarte computeren , mens du trykker ned på museknappen .


Previous:hvordan du udskifter en intern tastatur i en bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change